כללי דחוף!! למי יש דוגמא של תעודה לילדים

• הוסף לסימניות
אני צריך לעשות תעודת הצטיינות הניתנת לילדים לסוף השנה על הצטיינות בלימודים, למי שיש בבקשה דוגמא שהוא עשה אם אפשר בבקשה לשים דוגמאות

• הוסף לסימניות
ילדים קטנים? או בחורים גם טוב?

קבצים מצורפים

• Teudah.jpg
    KB 978.4 · צפיות: 84
  • הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה לך ונתנו על התגובה המהירה, וגם רציתי לומר לך שהגרפיקה שלך מאוד יפה ונפלאה, אבל זה יותר מדיי רציני אני צריך לעשות משהו לילדים בכתה ג'

• הוסף לסימניות
דוגמת תעודה שהבן שלי הביא מהחיידר (לא אני עשיתי)
חילקו את זה בחיידר החל מכיתה ג'-ח'

צפה בקובץ המצורף 690

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 340.5 · צפיות: 61
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!
(וקסברגר?)

• הוסף לסימניות
הבסיס בודאי, השאר אולי הוא ואולי אחד מתלמידיו....

• הוסף לסימניות
חלק קטן בצבעי הטקסט, הכריח אותי לחשוב ככה, וגם האובייקטים על המלבנים, אבל היום כבר אי אפשר לדעת...:)

• הוסף לסימניות
מבלי לפגוע בנחת מהילדים,
התעודה הזו היא אחת הדברים המזעזעים שראיתי בשנים האחרונות!

• הוסף לסימניות
מסכים עם נקי כפים התעודה של ונתנו מנצחת

• הוסף לסימניות
אסאך יידיש נחת...

• הוסף לסימניות
אני לא הבנתי את הרעיון של העמוד המעופף
אין ספק שהתעודה של ונתנו עשויה בטוב טעם!
אולי צריך משהו פחות כבד, קוים יותר מודרנים אז מצאתי משהו שאומנם הוא לא נעשה לתלמידים
אבל אפשר ל'תלמד' אותו (פתח שווא סגול)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 339.7 · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
אפשר גם לעשות תעודה שנפתחת לשנים בצד אחד תפילה להצלחה ולהמשך הדרך ובצד השני את התעודה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 392 · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
גם לדעתי של ונתנו מנצחת. רק אהבתי את ההתיחסות לאמהות צאינה ואינה בנות ציון.. בתעודה השניה

• הוסף לסימניות
התעודה של ונתנו ממש טובה. אם זה לילדים קטנים - אפשר לשחק עם הצבעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה