כללי דחוף, למי שיודע היטב נושא צבעים בהבאה לדפוס

• הוסף לסימניות
שלום
אני צריכה לסגור קובץ גדול של אינדזיין עם הרבה צבעים,
בחלון 'סווצ' בדקתי שבטעות אין צבעי rgb
וראיתי 2 דברים שיש לי עליהם שאלות:

1. הרבה מהצבעים שהם כנראה מעברים, כתוב בשורת הצבע את הטקסט הבא:
"ניו גרדיאנט סווצ"
ואין ליד אייקון האם זה rgb או cmyk או משו אחר -
איך אני מוודאת שזה אכן cmyk ?

2. בצבעים שאכן יש אייקון שזה צבע cmyk ,
יש ליד עוד אייקון של ריבוע בצבע אפור - האם יש בעיה? מזה אומר?

בבקשה תענו רק מי שבקיא בתחום,
כי אסור לי לפשל בעבודה הזו..

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
1. כשאת סוגרת את הקובץ לדפוס, השתמשי בייצוא (EXPORT),
וסמני Press Quality. התוכנה תמיר לך את כל הצבעים לCMYK.

2. ריבוע עם פסים? ריבוע עם עיגול בפנים? זה מסמן האם מדובר בצבע ספוט או לא.

3. טיפ: כשיש לך PDF ואת רוצה לדעת מאיזה צבעים בנוי אובייקט/טקסט מסויים,
אפשר להשתמש ב: Print Production ואז Output Preview

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העזרה!

* ליד האייקון של צבעי cmyk יש אייקון ריבוע אפור עם מירקם חלק - מזה אומר?
* אם אני מסמנת 'פרס קוולטי' בסגירה לדפוס זה ישנה בכל מצב את כל סוגי הצבעים כולל 'גרדיאנט' לcmyk? ואז בעצם אין מה לדאוג?

• הוסף לסימניות
1. ריבוע אפור מלמד שמדובר בצבע ספוט, זה אומר שבחרת להוציא לוח נוסף בשביל גוון זה בלבד. ניתן לבטל זאת על ידי לחיצה כפולה על הצבע ושינוי הגוון מספוט לפרוצס.
2. בכללי ניתן לסמוך על המרת התוכנה אבל יש לקחת בחשבון שהגוון משתנה מהמקור, אם רוצים לשלוט על שינוי הגוון עושים זאת ג"כ בחלון האפציות עם שליטה על אחוזי הצבע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה