דחוף... לנשים בלבד...!

• הוסף לסימניות
אחי מתחתן השבוע, והלכתי למישהי קבועה לעשות גבות ו--שומו שמים יצאו ישרות ודקות מה עושים חוץ מעיפרון?
משהו בסגנון הזה, (לשם הזעזוע)

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 56.8 · צפיות: 138
  • הוסף לסימניות
למה אין פוטושופ בחיים?:eek:
בא לי לבכות!:mad:

• הוסף לסימניות
אם את מוכנה להשקיע, יש "גבות להדבקה" משיער 100% טבעי (שזה בעצם פאות קאסטם לגבות :)).
המחיר הוא 320 ש"ח + 6 ש"ח לדבק.
באתר מצויין כי ניתן להשאר עם הגבות בין שבוע ל-10 ימים רצוף ללא צורך של הדבקה מחדש.
כמו"כ ניתן להתקלח עם המוצר.

ישנם 4 דגמי גבות ו-4 צבעים לבחירה (שחור, חום כהה, חום בהיר, בלונד).

אתר: www.gaba.co.il
טל: 050-2668860

• הוסף לסימניות
עם כל התפאורה של השמלה ואיפור נכון (כן, מותר להוסיף קצת עפרון חלש לעיבוי) אף אחד לא ישים לב אם הגבות דקות או עבות. כך שזה אולי מעצבן, אבל ממש לא סוף העולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;869732:
למה אין פוטושופ בחיים?:eek:
לא יודעת........
אבל אולי תעשי פוני בובה ארוך בפאה?

• הוסף לסימניות
בגלל גבות לשנות פאה?

• הוסף לסימניות
אם היא עשתה עבודה גרועה... אולי צריך לבא לתיקון.
הסבירה לי שבוע שעבר מישהי שעובדת בזה שהרוב מציירות קודם מסגרת וממלאות.
היא עצמה עובדת בשיטה שלטענתה היא ייחודית(אני לא ממש בטוחה בכך) היא קודם מציירת שערות כמו שיש באופן טבעי. עם מכשיר הקבוע וכשהן מצויירות היא ממלאה מעט בחלל שיש באמצע הגבה. כך המראה טבעי של שיער ולא של לורד ארטליין עבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סולו;869744:
לא יודעת........
אבל אולי תעשי פוני בובה ארוך בפאה?

היא אמרה לי לשים משקפיים כדי שיהיה מושלם... אז הערתי לה שאני לא ממושקפת, מה לעשות. להרכיב משקפיים לכבוד הארוע?...

• הוסף לסימניות
משקפי שמש, ואת מסודרת.:eek:

• הוסף לסימניות
זה לא יפה לכתוב אחרי שקרה, אבל יש דברים חדשים שלא מנסים לפני אירוע, אני משתדלת ללכת קבוע קבוע לאותה אחת וכך לא קורה פנצ'רים...

• הוסף לסימניות
עוד מעט יציעו לך מי הדסים או ערבות, כבר איני זוכרת, להצמחה מהירה...

אולי כדאי שתיוועצי במאפרת טובה, ורצוי זו שאת הולכת להתאפר אצלה לקראת החתונה?

• הוסף לסימניות
מאפרות ממלאות ומעבות את הגבות ע"י מברשת וצלליות בגוון הגבה - נראה יותר טבעי מעיפרון.

• הוסף לסימניות
מבטיחה לך שרוב המשתתפות בחתונה לא ישימו לב לכלום, (אלא אם כן את תצייני זאת)
כל אחת עסוקה באיך היא נראית...
ותלמדי לצפצף קצת, זה בריא:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;869714:
אחי מתחתן השבוע, והלכתי למישהי קבועה לעשות גבות ו--שומו שמים יצאו ישרות ודקות מה עושים חוץ מעיפרון?
משהו בסגנון הזה, (לשם הזעזוע)

נכתב ע"י bbr;869840:
זה לא יפה לכתוב אחרי שקרה, אבל יש דברים חדשים שלא מנסים לפני אירוע, אני משתדלת ללכת קבוע קבוע לאותה אחת וכך לא קורה פנצ'רים...

;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;869840:

גם אני חשבתי כמוך, אבל כעת נוכחתי שלא...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;869920:
גם אני חשבתי כמוך, אבל כעת נוכחתי שלא...

סליחה, לא שמתי לב:mad:

• הוסף לסימניות
שושיה דקת הגבות, אל תבכי (חבל להרוס גם את הריסים), לגיסתי יש גבות דקיקות במיוחד, ואיפור מקצועי פשוט עיבה לה אותן בצורה משמעותית. אני אישית חושבת שפאה מטשטשת (אלא א"כ עיצבת לך בננה מפוארת ע"ח הפוני)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה