כללי דחוף לעכשיו: מה הרזולוציה שאני צריך להוציא לשלט 5X2.40 מטר?

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני יודע שאפשר עד 10%
מה בקשר לDPI? (פה טמון הלכבלב אצלי)

• הוסף לסימניות
זה הכלבלב של כולנו :)

תעשה חיפוש, היו לא מעט אשכולות בנושא.

• הוסף לסימניות
השאלה בעצם היא רק לגבי הDPI
ולא מצאתי משהו בנושא פה.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי ב-10 אחוז 300 DPI
יצא נהדר.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זה אני יודע
אני שואל אם יש סיכוי שפחות מ300 DPI זה נראה טוב עדיין, ואם כן כמה?

• הוסף לסימניות
בדטה פרינט ממליצים לעבוד בגודל אחד לאחד וברזולוציה בין 80 ל 100. יוצא מעולה, קצת כבד...
שים לב ש 10% ב 300 DPI, זה כמו רזולוציה של 30.
לא מיודע מה.

• הוסף לסימניות
פעם, בתחילת דרכי עשיתי עבודה מדהימה לפורום גדול ומכובד, זה היה באנר בגודל מטר על 2, והוא היה כולו עבודת פוטושופ מורכבת ומאומצת מאד. לפני ההדפסה (שהלקוח רצה להדפיס) בקשתי ממנו שיבקש מהדפוס הנחיה והם אמרו 10% מהגודל ברזולוציה של 300. שלחתי, קבלתי כסף ועברתי הלאה. לאחר תקופה ראיתי סרט מהארוע ואז אני מגלה לתדהמתי שאת הבאנר שלי מחליף משהו פשוט בערך עבודת וורד. הרמתי טלפון ללקוח ושאלתי מה קרה? הוא ענה: הלכנו להדפיס בדקה האחרונה באמצע הלילה שלפני , וההדפסה יצאה מטושטשת, עצבנו במקום משהו פשוט בוורד כי כבר לא היה לענין להתקשר אליך שוב...:confused::cool:
זהו, אז אני כבר לא מסתכנת. גודל אחד לאחד ורזולוציה של 150 . כבד? יש ג'מבומייל.

• הוסף לסימניות
ברור שזה יצא מטושטש משהו אבל למי שמסתכל ממרחק כדי לראות את כל הפרסום זה יראה בסדר, השאלה אם המצב שם היה גרוע יותר או שמלכתחילה הם לא חשבו שאנשים לא קוראים כאלה דברים ממרחק של 50 ס"מ.

• הוסף לסימניות
זהו, אז אני כבר לא מסתכנת. גודל אחד לאחד ורזולוציה של 150 . כבד? יש ג'מבומייל.[/QUOTE]
הבעיה זה לא להעביר במייל עבדת בפוטושופ על קובץ של 3 מטר?

• הוסף לסימניות
עצתי
תעבוד על 300 ותעשה רבע מהגודל
ושהם יגדילו

בברכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה