דרוש מידע דחוף לעכשיו! מוביל עושק אותי, ולא נותן לי לבטל אלא בתשלום חצי מהמחיר!

• הוסף לסימניות
אני עובר מחר דירה. קיבלתי המלצה מחבר על מוביל שעבד איתו.
הוא נתן לי הצעת מחיר הזויה של 8,000 ש"ח ל4 חדרים בתוך מודיעין עילית.
מכיוון שזה מופקע וזה קרוב למעבר סגרתי איתו על 5,000 רק על הרהיטים, ואת כל התכולה אפנה לבד.
זו עבודה פיזית קשה, עם טובות מחברים וכו'.
אתמול שכן עבר, נהנה מאוד מהמוביל. ביררתי איתו כמה יעלה לי כל מה שיש לי בבית כולל הכל, והוא רוצה 4,500.
פער אדיר.
אני מעוניין לבטל את ההובלות, והוא טוען שתוך 24 שעות ביטול כרוך בחצי מחיר.
אני מבין שהוא לא יכל לקחת מישהו אחר כי אני לקחתי אותו, אבל לא יתכן שאשלם כפול על הצעת מחיר הזויה.
הוא אומר שלא חייב אותי לבחור בו, וזה בחירה שלי.

זה נכון שביטול כרוך בתשלום חצי מחיר?!

• הוסף לסימניות
לטעמי הוא צודק
מי יקח אותו עכשיו
היית צריך לברר קודם אם המחיר הוגן

• הוסף לסימניות
מבחינה מוסרית אולי הוא צודק אבל אם לא חתמתם חוזה והודעת יום קודם אני חושבת שאין בעיה לבטל תשאל מורה הוראה.

• הוסף לסימניות
אם אני זוכר נכון להובלות יש חוקים משל עצמם
אני חושב ש - 48 שעות לפני ההובלה א''א לבטל בכלל

• הוסף לסימניות
אם אני זוכר נכון להובלות יש חוקים משל עצמם
אני חושב ש - 48 שעות לפני ההובלה א''א לבטל בכלל
התנאי השני: בין מועד הביטול הנמסר למוכר בכתב ובפניה מפורשת לבקשת ביטול העסקה ובין תאריך אספקת השירות בפועל יהיו 2 ימי עבודה לפחות. כאשר ימים אלו אינם כוללים ימי מנוחה או ימים בהם החברה לא נותנת שירות כמוגדר בתקנון החברה.
מקור

• הוסף לסימניות
ואגב, המחירים של ההובלות מאד מאד לא אחידים, כל מוביל יש לו תמחור שונה, ואינטרס שונה. ואין בזה איזשהוא מחירון.

• הוסף לסימניות
אי אפשר להסיק מסקנות לגבי מחירי הובלה - מחברים שעברו דירה.
מחיר ההובלה מחושב לפי כמות הרהיטים/מכשירי חשמל/ארגזים שיש לך
+ כמה קומות צריכים לעלות לדירה הישנה, וכמה קומות עולים לדירה החדשה [עם/בלי מעלית]
ועוד ועוד נתונים.
גם אם השכן אמר שלקחו לו רק 4500, מי אומר שיש לו את אותו כמות רהיטים וארגזים כמו שלך?
אתה עוד יכול לגלות שהמוביל יעלה לך את המחיר - תוך כדי מעבר - כי הוא 'גילה' שיש לך המון ארגזים, הרבה מעבר למה שהוא חשב. וכו' וכו'...
יותר מהמחיר, חשוב מאוד שתהיי ביחסים טובים עם המוביל שאת בוחרת. אחרת הנזק שיכול להיגרם במעבר - לא יהיה שווה בכלל!

• הוסף לסימניות
תשני כותרת-
עושק זה לא..
עגמת נפש וכפרת עוונות - כן

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למה הוא לוקח כ"כ יקר?
אני הייתי משלמת על העברה איכותית וטובה ולא חאפרית

• הוסף לסימניות
אפשר פרטים של המוביל השני, הזול יותר?

• הוסף לסימניות
החפצים והרהיטים שלך שווים הרבה יותר מההפרש שתרוויחו, גם מהכאב ראש להסתכסך עם בעל מקצוע...
ואם לוקח במחיר כזה כנראה זה באמת מצדיק ומתנהל באחריות.
כבר סגרת איתו, לא הגון לבטל עשיו.
מציעה לך להיות שלמה עם ההחלטה.

• הוסף לסימניות
טוב, תודה לכולכם על התגובות.
שאלתי רב והוא אמר לי שלמרות שיתכן שמבחינה חוקית אין לו עילה לתביעה, מבחינה הלכתית אני מחוייב בתשלום מדין גרמי. אולי מוטל עליו להוכיח שהיו לו הצעות לעבודה באותו יום, אבל אני מאמין שיתכן וכן.
חזרתי אליו ואמרתי לו שאין לי ברירה, אני מחוייב לשלם, ושבעצם הוא מאלץ אותי לעבוד כמו חמור בהובלה עצמית של כל תכולת הדירה ועדיין לשלם לו יותר. אחרי כמה דיבורים הוא אמר לי שלא בא לו להיכנס לבית שמרגישים שהוא לא בסדר, ושהאמת שיש לו לקוחות אחרים, שילמתי לו רק 600 שקל וסגרנו ענין.

לגבי ההערות השונות, הוא לא יקר כי הוא טוב, אלא כי הוא ניסה את מזלו. בוודאות הוא לקח לאחרים כמעט חצי. ורק העלה תוך כדי עבודה עוד משהו וכו'...
הוא ראה מראש את כל התכולה. וגם השני.

ולגמרי, 8000 ש"ח בתוך מודיעין עילית זה עושק וניסיון למצוא מזל עם תמים או לחוץ בזמן. כמעט הצליח לו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה