דרוש מידע דחוף לעכשיו, נהגת בבית שמש / מידע על תח"צ בבית שמש

• הוסף לסימניות
אני צריכה נהגת לנסיעה מצומת נחשון לבית שמש לעוד שעה.
יש למישהי מספר טלפון של נהגת?
או אולי יש תחבורה ציבורית סבירה?
תודה

• הוסף לסימניות
יש משם תחבורה ציבורית מצויינת

• הוסף לסימניות
תנסי
0533146264
נהגת חרדית
(הורדתי מפרסומת כאן בבית שמש, אין לי מושג מי מה מו)

• הוסף לסימניות
יש משם תחבורה ציבורית מצויינת
אשמח ליתר פירוט.
זה לא בשבילי. אלא למישהי שמבקשת הדרכה מלאה...
היא מגיעה מכוון דרום.
צריכה להגיע לרמת בית שמש א.
תנסי
0533146264
נהגת חרדית
(הורדתי מפרסומת כאן בבית שמש, אין לי מושג מי מה מו)
המספר לא תקין....
תודה!

• הוסף לסימניות
אשמח ליתר פירוט.
זה לא בשבילי. אלא למישהי שמבקשת הדרכה מלאה...
היא מגיעה מכוון דרום.
צריכה להגיע לרמת בית שמש א.

המספר לא תקין....
תודה!
אני כבר לא ליד המודעה ההיא.

אבל יש לי פה מס' אחר
0527171215
או 0775353171
נהגת חרדית לנשים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני כבר לא ליד המודעה ההיא.

אבל יש לי פה מס' אחר
0527171215
או 0775353171
נהגת חרדית לנשים
אלפי תודות. הסתדרתי עם אחת מהמספרים האלו.
הבעיה שהיא חוששת להסתבך ורוצה מידע ברור לאן ללכת ואיפה לחצות כביש... ואני לא מכירה כלום בבית שמש.
אחרת ברור שזה אופציה לברר באתר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה