דחוף!!!! לשעה הקרובה!

• הוסף לסימניות
יש מישהו שמוכן להוציא לי אישור לרב קו שנתי?
השערוריה זה שאפשר רק דרך האינטרנט, ומה אני אעשה ואני חסומה?

• הוסף לסימניות
תעלי את כתובת האתר הרצוי ואנסה
אם כי יתכן שגם אני חסומה

• הוסף לסימניות
תעלי את הכתובת.
באם איני חסומה, בשמחה ממש.

• הוסף לסימניות
תכתבי בעברית "אגד" וזה יעלה לך.
ותודה על הרצון.

• הוסף לסימניות
OK
אגד פתוח
מה לעשות שם?

• הוסף לסימניות
טופס הרשמה

קבצים מצורפים

• rav-kav_rgistration_2.pdf
    KB 114.8 · צפיות: 54
  • הוסף לסימניות
אפשר הסבר?
אפשר להזמין רב קו דרך הטופס?
לאן שולחים?
זה לא עולה כסף?
איפה מקבלים את זה?

• הוסף לסימניות
קצת סדר והסבר:
הטופס שצורף כאן הוא טופס למילוי פרטים לפני הנפקת כרטיס רב קו, או לפני שינוי סטטוס ברב קו קיים. את הטופס אפשר למלא מראש בבית, או למלא בדלפק ההנפקה.
בדלפק ההנפקה -
1. יצלמו אותך
2.יסרקו את ת.ז.,
3.(יסרקו טפסים נוספים- עבור סטטוס סטודנט למשל)
4. וינפיקו לך רב קו.
הנפקת רב קו ראשוני - ללא עלות.

פותחת האשכול התכוונה למילוי טופס עבור חופשי שנתי לסטודנט
הרישום עבור חופשי שנתי הוא רק דרך אתר האינטרנט של אגד.
התשלום באשראי דרך האתר או במזומן בקופת אגד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה