דחוף מאד מאד מאד אינדזיין נותן את השגיאה המצורפת

• הוסף לסימניות
ששומרים הוא פשוט נתקע
תוכנות חוקיות
בבקשה מי יכול לעזור?
IMG-20190405-WA0013.jpg

• הוסף לסימניות
אם את לוחצת על "DONT sand" הוא לא שומר?
לא.. פשוט נסגר וגם כל השינויים נעלמים
ואם אני עושה שלא יגיד לי את זה לעולם, מה זה יעזור לי? פשוט יסגור לי את התוכנה:(

• הוסף לסימניות
פתחתי פשוט קובץ חדש ואני מעבירה קבצים עבודה של שעות מרובות
מקווה בעזרת ה' שיעזור..
תכף שבת :(
מי שמכיר את הבעיה ויודע להגיד מה ניתן לעשות שלא יקרה שוב בעתיד, אני ממש אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הפרופיל מחובר בקלאוד?
זהו, חשדתי שזה קשור, אם המחשב מחובר לאינטרנט תחפשי את התוכנה של הקראייטיב קלאוד ותבדקי אם הוא מחובר לחשבון שבו רכשת את הרישיון אם לא תצליחי להתחבר תצטרכי לפתוח את הכתובת בספק הסינון שלך.

• הוסף לסימניות
זהו, חשדתי שזה קשור, אם המחשב מחובר לאינטרנט תחפשי את התוכנה של הקראייטיב קלאוד ותבדקי אם הוא מחובר לחשבון שבו רכשת את הרישיון אם לא תצליחי להתחבר תצטרכי לפתוח את הכתובת בספק הסינון שלך.

אבדוק מחר בבוקר. תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא מוצאת איפה לבדוק, אשמח להכוונה..
כי התוכנות מתחילות לעשות עוד צרות. נתקע/נסגר - לא זזז
תגבי שולחנות עבודה וכדו' ותתקיני מחדש באמצעות הקראייטיב קלאוד

• הוסף לסימניות
תגבי שולחנות עבודה וכדו' ותתקיני מחדש באמצעות הקראייטיב קלאוד

תודה רבה!
אני ממש בורה בעניין
מגבה שולחן עבודה ומה עוד? וכו?
שלא יאבדו לי דברים

• הוסף לסימניות
@אסתי קונץ קבצים לא אמורים להיאבד לך. רק התבניות הממשקים וסביבת העבודה שאותה את צריכה לגבות.
אני יחפש במחשב שלי קובץ שמדריך איך לגבות את סביבת העבודה.

• הוסף לסימניות
אני מתנצל, אני חושב שזה לא במחשב הזה אלא בשני, אני יעשה את זה בעז"ה מחר בבוקר או במוצ"ש.
אבל אולי עד אז מישהו אחר כבר יעזור לך בנושא, או שתחפשי בגוגל.

• הוסף לסימניות
אני מתנצל, אני חושב שזה לא במחשב הזה אלא בשני, אני יעשה את זה בעז"ה מחר בבוקר או במוצ"ש.
אבל אולי עד אז מישהו אחר כבר יעזור לך בנושא, או שתחפשי בגוגל.

אשמח מתי שתוכל
אני יעשה את זה בראשון
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה