כללי דחוף מאד| סגירת קובץ GIF

• הוסף לסימניות
יצרתי מסמך באילוס שמכיל קבצי GIF שמכילים תנועה.

כיצד אני סוגרת שהתנועתיות תשמר?

אין אקספורט ל-GIF וגם לא SAVE AS.

וביבוא לפוטושופ אני מאבדת את התנועתיות.

העיניין דחוף לי מאד מאד מאד. אשמח להענות בהקדם.

תודה רבה למסייעים!!!!!

• הוסף לסימניות
אם אייני טועה, סגירה לGIF היא מפלאש.
הכיצד אילוסטרייטור, שהיא תוכנה סטאטית - יכולה לשמר תנועה?!

• הוסף לסימניות
ראשית כל תודה על ההענות המהירה.

לא יצרתי את הקבצים באילוסטריטור פשוט ייבאתי אותם לשם.

וחשבתי שאולי יש כן איזו שהיא אופציה לשמור.

כי פוטושופ ברגע שייבאתי את הקובץ הוא הודיעה לי שהוא מביא פרם אחד מתוך כמה.

ואילוס' דווקא לא אמרה דבר אז חשבתי שאולי זה אפשרי דרכה.

את אומרת שלא?

• הוסף לסימניות
קובץ Gif אנימטיבי יכול לבוא לידי ביטוי רק בתוכנה אנימטיבית (פלאש, פאואר פוינט וכד').

קובץ Gif סטאטי הוא תמונה (פריים) בודד, אנימטיבי הוא בעצם סדרה של תמונות.

בקיצור - גם אם תביאי את הקובץ ישירות לתוך פוטושופ - אין לו מה לעשות איתו, אלא רק לטפל בפריים הבודד שנכנס.

• הוסף לסימניות
החכמתי.
באמת לא הבנתי מה הסיומת הזו. רק ראיתי שהיא מאפשרת אנימציה.

תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה