דחוף מאד!

• פותח הנושא אך
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אתמול גמרתי לערוך סרט במשקל 5.53 GB, אני מנסה להעביא אותו לדיסק און קי בעל נפח 8 GB,הוא כתב לי שאין מספיק מקום על הדיסק, לכן רוקנתי אותו לגמרי ועדיין הוא נותן את אותה הוראה.
איך אני יכולה להתגבר על הבעיה?
כל מי שיענה מהר יעשה איתי חסד כי אני צריכה להעביר עכשיו את הסרט ב-DVD, ואין לי דרך לצרוב אותו במחשב שעבדתי עליו. תודה מראש לכל העוזרים.

• הוסף לסימניות
כנראה

כנראה יש לך וירוס שמעלים את הקבצים ועושה אותם "נסתרים",
ולכן גם את לא רואה אותם וגם לא יכולה לכתוב אליו כלום......

• הוסף לסימניות
מבנה הקבצים בזכרון פלאש לא מאפשר את זה (FAT32

יש מגבלה של גודל קובץ מקסימלי 4GB. תחלקי את הקובץ ל2 קבצים והכל יבוא על מקומו בשלום.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
זה נכון מה שמרגרינה אמרה לאתחל את הדיסק, רק צריך לבחור בהגדרות (אם אפשר) NTFS.

• הוסף לסימניות
מה שמרגרינה אמרה היה יכול להיות נכון אילו

אילו היה מדובר בדיסק קשיח.
מכיון שמדובר בדיסק און קי שמורכב מזכרון פלאש, לא יעזור לאתחל את הדיסק.
וטוב שכתבת בסוגריים אם אפשר, בגלל שאי אפשר. הפורמט היחידי שעובד בפלאש זה FAT32.
ואני מנצל את ההזדמנות לנקודה קטנה. הרבה מהשאלות שעולות כאן בפורום מצריכות טיפטיפונת של מאמץ מצד השואל בשביל למצוא את התשובה לבד. אז נכון שהרבה יותר קל לשאול כאן, אבל מי שמתרגל לקבל תשובות מאחרים במקום להתאמץ קצת, מצמצם מאוד את יכולת ההתפתחות העצמאית שלו, ואת האפשרות של גילוי דברים חדשים.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים.
בטעות פתחתי 2 אשכולות עם אותה שאלה(כנראה נילחץ לי פעמיים), ובאשכול השני התגובה הראשונה היתה- לאתחל , היתחלתי(הייתי צריכה עזרה גם בזה...) לפורמט אחר, ואכן עזר.
ההסבר היה שגם כאשר הדיסק און קי בעל נפח גדול יותר מ-4 GB אם לא מאתחלים אותו הוא נותן להטעין רק עד 4 GB. סתם טוב לדעת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה