דחוף מאוד....בסוף הסרט זה קרה.....

• הוסף לסימניות
אחרי שסיימתי הכל בפרימאיייר נסגר לי הקובץ ואני לא יכולה לפתוח את זה
איך אני יכולה לשחזר קבצים שמחקתי (היה לי עותק שמחקתי היום סופי
דחוף תעזרו לי:(

• הוסף לסימניות
העלו פה פעם בפורום עריכת ודיאו תוכנה לשיחזוור קבצים,
לכי לחפש את זה שם

• הוסף לסימניות
יש בתיקיה של הקובץ תיקיה Auto-Save ששם ישנם קבצים שנשמרים אוטומטית.
תכתבי את ההודעה בפורום עריכת וידאו. יהיה עוד עזרה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וידאו פלוס;716391:
יש בתיקיה של הקובץ תיקיה Auto-Save ששם ישנם קבצים שנשמרים אוטומטית.
תכתבי את ההודעה בפורום עריכת וידאו. יהיה עוד עזרה.
בהצלחה
הבעיה היא שבדיוק באותו יום מחקתי את זה כי הייתי בשלב סיום ורציתי לרוקן את כל מה ש"מיותר"

• הוסף לסימניות
אגב מה זה dropboxאשמח מאוד אם משהו יוכל להסביר לי בדיוק מה זה ואיך?
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
שירות מסוים, מעולה מאד, מנסיון!
יש לך תיקיה במחשב, התיקיה יושבת על השולחן עבודה וכל פעם מכניסים לתוכה מה שצריך. כל קובץ שאת מכניסה אליו, מועלה ישירות לשרת, זה אומר שאת יכולה לשלוח קישור למי שאת רוצה שיוריד את הקובץ.
יש לך אפשרות של אחסון חינם 2 גיגה, כל חבר שאת שולחת אליהם, את מקבלת רבע ג'יגה בחינם!
השירות החינמי מוגבל עד 8 גיגה.
כמו כן, את יכולה בכל עת לשנות את שמות הקבצים, להחליף אותם, ועוד.
את יכולה שתהיה לך תיקיה במחשב שיש אותה לעוד מישהו, כל קובץ שתכניסי לשם - יעלה אוטומטית למי שמשותף איתה.
לי לדוגמא, ישנה תיקיה ללקוחות מסוימים, הם שמים בתוכה את הקבצים, וכך הם מועברים אלי. אני שמה להם, וכך זה מאד נח!

אם למשל שלחת קישור של קובץ למישהו ואת לא מעונינת שהוא יוכל עוד להוריד - את פשוט מסירה את הקובץ מהתיקיה.
בקיצור' מדהים ומאד שימושי קל ונח בלי כאבי ראש.
להורדה ושימוש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה