התייעצות דחוף מאוד . חרדות בהריון . איך מתמודדים?

• הוסף לסימניות
אני סובלת בהריון , מה שקשור לחויות מהריונות קודמים , מרגישה שלא יכולה לתפקד
מצב רוח בריצפה ...מה עושים
יש עוד שחוו מה שאני מתארת ?
מה יוכל לעזור?

• הוסף לסימניות
מומלץ מאוד עזרה/ טיפול
עלול להשפיע על התינוק

לא יודעת באיזה רמה
תנסי להרים קודם עם שיחות עם חברה, פינוקים וכד'

• הוסף לסימניות
חשוב לעזור לעצמך,
בין השאר בגלל שמצוקה לא מטופלת בהריון - הרבה פעמים לא חולפת מעצמה לאחר הלידה, אלא מחריפה ומציקה יותר.

• הוסף לסימניות
מז
אני סובלת בהריון , מה שקשור לחויות מהריונות קודמים , מרגישה שלא יכולה לתפקד
מצב רוח בריצפה ...מה עושים
יש עוד שחוו מה שאני מתארת ?
מה יוכל לעזור?
מזדהה מאד!
ממליצה לך מאד לגשת לרבנית קולדצקי גם לברכה וגם תאמר לך מה לעשות
( לי טיפולים ריגשיים לא הועילו)

• הוסף לסימניות
@דסי 1 לפני כל ההתייחסות לנפש, כדאי להתייחס לגוף.
מחסור בויטמין B12 (שמשפיע גם על מחסור בברזל) גורם לחולשה ולתחושת דכדוך וחוסר מצב רוח.
תנסי לבקש בדיקות דם מקיפות שכוללות גם ויטמין B - זה יקר לקופ"ח ולכן צריך לנדנד ולדרוש שאת זקוקה לזה
מאמינה שתגלי חסר, שניתן למלאו בקלות דרך זריקות.
מעבר לכך תזונה טובה ובריאה, פעילות גופנית ונטילת תוספי תזונה נצרכים, פותרים לרב הרבה מאוד מהקשיים.

(כמובן שאם עדיין תמשיכי לחוש קושי רגשי, ניתן לברר למי כדאי לפנות עבור סיוע נקודתי,
כי בעיקרון הריון הוא לא זמן לטיפולים מעמיקים וכלליים)

• הוסף לסימניות
בנוסף לכל מה שכתבו,
אפשר להתקשר לארגון ניצה ולשוחח עם אישה שתקשיב לך ותנסה להכווין.
02-5004523

• הוסף לסימניות
אפשר לפנות לרופא משפחה שירשום תרופה נגד דיכאון וחרדה, יש דברים שמאושרים בהריון.
או אפילו לפסיכיאטר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה