כללי דחוף מאוד מאוד!!! מי יכול לעזור לי עם הערות הסיום?

• הוסף לסימניות
באינדיזיין CS3 אני מבינה שאין תמיכה להערות סיום. הצלחתי בכל זאת לשנות את זה בוורד כך שהכל יהפוך להערות סיום. הבעיה שבוורד הם בסיום כל פרק - וכך צריך להיות - ולאינדיזיין זה מביא לי אותם בסיום כל הספר. וכן אני צריכה שבבכל פרק יתחילו המספרים מחדש. ומה שקורה שהוא מביא לי את כל ההערות בסוף במספור רציף.
ניסיתי להעתיק את ההערות לקבצים נפרדים ולייבא במקום המתאים אבל משום מה זה לא מייבא לי את ההערות עם הדגשות במקומות המתאימים. מה אפשר לעשות? הספר חייב לצאת מחר לדפוס...

• הוסף לסימניות
תודה לאליהו פריד מפונטייפ שהתקשר עוד לפני שהספקתי לבדוק אם יש תגובה... הציל אותי משעות של עבודה בקלי קלות. בשניה פתר את הענין. מקצועניות ואדיבות - כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
כ"כ אופייני לאליהו...

גם אני דיברתי איתו לא מזמן, ואני חייב לציין שאין כזה דבר לדבר עם אליהו, בלי לצאת עם טיפ חדש באיזו תוכנה או עצה טובה, או אפילו איזה דבר-תורה לשולחן שבת.

אז בשביל כל מי שעוד לא יצר איתו קשרים עסקיים - אל תתביישו להטריד אותו, הוא נהנה מזה ובשביל זה הוא רשם את הטלפון שלו בחתימה

(ומי שלא רוצה כרגע לקנות פונטים, אל תדאגו... הוא לא אחד שידחף לכם בכח משהו שאתם לא רוצים)

• הוסף לסימניות
..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה