דחוף מאוד - עוד להיום בקשר לצריבה

• הוסף לסימניות
אני צריכה לצרוב תקליטורי אודיו (שכשמכניסים את הדיסק למחשב - מיד יתחיל להתנגן, ולא שיצטרכו לפתוח קבצים קבצים)

הענין שיש לי יותר שירים ממה שנכנס בדיסק 1, ואני מנסה לצרוב זאת בDVD,
ומשום מה בכל תוכנות הצריבה למיניהם אין אפשרות לעשות DVD אודיו

יש למישהו פיתרונים?????

תודה לעונים

ציפי

• הוסף לסימניות
איך קוראים לאופציה הזאת? ניסיתי את הכל ורק בCD אודיו הוא צורב בצורה כזאת שזה עד 80 דקות
ברגע שזה כל אופציה אחרת הוא מביא את הקבצים כקבצים.

האם תוכלו לפרט לי יותר.

תודה מראש, זה דחוף לי ביותר!!

• הוסף לסימניות
בשמחה
זה הולך ככה:
הדף הרגיל של נרו
נרו אקספרס אם יש
אחרי שמסמנים אודיו [באנגלית כמובן]-לא מסמנים אודיו סידי אלא את האפשרות השניה
ואז צורבים ערמות

אשמח לשמוע שעזרתי

• הוסף לסימניות
חסד עצום, ועוד כך בערב שבת.

תכל'ס אני מצרפת קובץ תמונה איך נראה הנרו שלי,

וגם כשאני בוחרת באפשרות הרביעית, זה יוצא לי קבצים קבצים, ולא קבצי שמע דווקא

האם יש לכם עוד משהו לעזור?

תודה, תודה

קבצים מצורפים

• נרו.jpg
    3.4 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
זה באמת שונה
זו האפשרות השלישית אצלך לפי מה שבדקתי אצלי, אני מקווה שזה יעבוד אצלך!!

שבת שלום!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה