כללי דחוף מאוד עזרה באינדי

• הוסף לסימניות
יש לי טקסט ארוך משורשר ובגלל שהמחשב לא מספיק חזק, כל שינוי שאמור להיות מוחל על כל הטקסט גורם לאינדי להתמוטט. הבנתי שאם אני אנתק את רצף השרשור זה אמור לעזור לי לטפל בכל תיבת טקסט בעצמה. איך זה קורה בפועל?

אם לוחצים פעמים על נקודת היציאה של תיבה מסוימת, האינדי רוצה שאפתח תיבת טקסט חדשה אבל אני רוצה שכל שאר התיבות ימשיכו לתפקד כרגיל. מה עושים חברים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהונתן אברהם;1606441:
יש לי טקסט ארוך משורשר ובגלל שהמחשב לא מספיק חזק, כל שינוי שאמור להיות מוחל על כל הטקסט גורם לאינדי להתמוטט. הבנתי שאם אני אנתק את רצף השרשור זה אמור לעזור לי לטפל בכל תיבת טקסט בעצמה. איך זה קורה בפועל?

אם לוחצים פעמים על נקודת היציאה של תיבה מסוימת, האינדי רוצה שאפתח תיבת טקסט חדשה אבל אני רוצה שכל שאר התיבות ימשיכו לתפקד כרגיל. מה עושים חברים?
לא יודע אם זה אכן עצה טובה הרעיון הזה. מ"מ למעשה יש סקריפט שבא עחד עם התוכנה בשם storySplit
או שם דומה והוא עושה זאת.

אבל לא יודע איך תוכל לעמד ככה ספר...

• הוסף לסימניות
רוב הסיכוי שקריסה לא קשורה למחשב אלא לבאג בקובץ. מחשב איטי היה פשוט מגיב לאט
נסה למצוא נקודת הכשל.

אשלח לך בפרטי סקריפט שיעזור למצוא בע"ה

• הוסף לסימניות
תודה רבה

אני אשמח ואני מודה מאוד! מתי זה ישלח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהונתן אברהם;1606462:
אני אשמח ואני מודה מאוד! מתי זה ישלח?

שלחתי כעת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה