כללי >>> דחוף!!! מאקסל לאינדזיין

• הוסף לסימניות
איך אני מכניסה טבלה מאקסל לתיבות טקסט נפרדות באינדזיין???

• הוסף לסימניות
כל תא בתיבת טקסט נפרדת? (!)

• הוסף לסימניות
אני שואל שוב. האם את צריכה שכל תא באקסל יקבל תיבת טקסט משלו?
(למה לך?)

• הוסף לסימניות
יש לי רשימת מוזמנים מאקסל
אני צריכה להדביק כל מוזמן על כרטיס נפרד למקומות ישיבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטל א;1460032:
יש לי רשימת מוזמנים מאקסל
אני צריכה להדביק כל מוזמן על כרטיס נפרד למקומות ישיבה

לא צריך תאים נפרדים
תגדירי את שולי הדף לגודל מצומצם, שיהיה בו מקום רק לשורה אחת.
ותשרשרי את הכל עם שיפט

• הוסף לסימניות
יפה. אז תלמדי את השיטה הנכונה.
שיטה א:
מיזוג דואר. או מיזוג נתונים. Data Merge בלע"ז.
שומרים את קובץ האקסל בסיומת Unicode Text או בסיומת CSV.
בונים באינדיזיין כרטיס אחד (בגודל דף של אחד בודד), מכינים את העיצוב של הכרטיס כרצוי,
מכינים תיבת טקסט לשם המוזמן, ואז לוחצים על: Window > Utilities > Data Merge.
בוחרים את הקובץ Csv, מכניסים את הנתונים הרצויים בתיבת הטקסט, ובחלון הData Merge לוחצים על Create Merge Document. בהגדרות שם אפשר לשחק בכמה כרטיסים יהיו בעמוד לאורך ולרוחב.

שיטה ב:
לפתוח (במאסטר) תיבת טקסט בגובה שורה אחת (לשם אחד),
להכניס את האקסל פנימה כטקסט.
(ולא כטבלה. ואיך עושים את זה? גם כן כמה אפשרויות. או דרך הפרפרנסס (Ctrl+K) ואז Clipboard Handeling ולבחור בText Only. ואז כשמדביקים מאקסל זה מגיע טקסט בלבד. אפשרות שניה זה לייבא כטבלה, ולשנות באינדיזיין כטקסט. ע"י Table > Convert Table To Text)
ואז להזרים את הטקסט עם שיפט קליק לתוך המסגרת, מה שיגרום לכך שהתוכנה תפתח לך כמות עמודים לפי המוזמנים.

בתקווה שהבנת משהו משיעור #1
במידה ולא, תשאלי.

• הוסף לסימניות
רב תודות על השיעורים המפורטים בכל אופן אם אפשר לדבר טלפונית אשמח מאד, כיון שזה לא הלך לי ואני מזזה לחוצה

• הוסף לסימניות
ס גייט נישט!!
פשוט לא הולך לי
אשמח לקבל עזרה!

• הוסף לסימניות
איפה למדת אינדיזיין?
למה לא להתקשר למורה ולבקש עזרה או שיעור נוסף?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה