דחוף> מה אני עושה? הדיסק קשיח הפסיק לעבוד!

• הוסף לסימניות
יש לי דיסק קשיח טרנסנד עם 3 ציפויים המכשיר לא נפל ולא ניזוק ופשוט הפסיק לעבוד ויש לי שם חומר יקר!

הלכתי לטכנאי שפתח לי את המדבקה ואז הפסיקה האחריות והוא לא הצליח לשחזר את זה....

מה עושים עכשיו???:confused::(

יש פה מישהו שיכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
אם זה חומר ששווה לשלם עליו סכום בין 200-500 תשלחו לחברה המתמחה בזה שתשחזר לכם, ואם לא אז קונים חדש ולפני שלוקחים טכנאי מבררים עליו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קודינובר;1593873:
אם זה חומר ששווה לשלם עליו סכום בין 200-500 תשלחו לחברה המתמחה בזה שתשחזר לכם, ואם לא אז קונים חדש ולפני שלוקחים טכנאי מבררים עליו...

אתה יכול לכוון אותי לאיזה חברה?

• הוסף לסימניות
טיק טק טכנולוגיות 6131555 - 03
אני נעזרתי בהם כמה פעמים כבר

• הוסף לסימניות
איך הטכנאי בדיוק ניסה לשחזר? הוא פתח את הדיסק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1593916:
איך הטכנאי בדיוק ניסה לשחזר? הוא פתח את הדיסק?

כן:(
וחתך את המדבקה של האחריות

• הוסף לסימניות
אם האחריות מעניין אותך, את יכולה לנסות להכניס את זה ככה, לפעמים הם מעבירים את זה גם אם זה קרוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1594080:
אם האחריות מעניין אותך, את יכולה לנסות להכניס את זה ככה, לפעמים הם מעבירים את זה גם אם זה קרוע.

לא כ"כ אכפת לי על האחריות אלא החומר..

• הוסף לסימניות
ואיך אני מעבירה את זה אליהם?
הם מנסים לשחזר את החומר?

• הוסף לסימניות
הדיסק משמיע רעשים כשמחברים אותו למחשב? (כעין טיקים כאלו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1594348:
הדיסק משמיע רעשים כשמחברים אותו למחשב? (כעין טיקים כאלו)

כן מין קולות כאלו

• הוסף לסימניות
אז זה בעיה בדיסק עצמו, וחייבים חברת שחזור, ולדעתי זה יעלה גם יותר ממה שנכתב כאן למעלה.

• הוסף לסימניות
יש לך המלצות למישו מסוים?
אני רוצה מישו אמין ומקצועי

• הוסף לסימניות
טיק טק שהזכירו נחשבים לטובים בתחום.

• הוסף לסימניות
דיסק קשיח שיחזור

נכתב ע"י banana;1593814:
יש לי דיסק קשיח טרנסנד עם 3 ציפויים המכשיר לא נפל ולא ניזוק ופשוט הפסיק לעבוד ויש לי שם חומר יקר!

הלכתי לטכנאי שפתח לי את המדבקה ואז הפסיקה האחריות והוא לא הצליח לשחזר את זה....

מה עושים עכשיו???:confused::(

יש פה מישהו שיכול לעזור לי?

יחיאל 052-7134596

• הוסף לסימניות
זה סיפור יקר. לא רוצה לאכז אבל אני נחלתי הפסד עצום במקרה דומה.
טיק טאק רצו לשיחזור קרוב ל 7000 ש"ח. לא עשיתי את זה למרות שהיום אני אומרת שזה היה טעות.
הכוחות והזמן שהשיחזור לקח לי, שווה הרבה יותר...

• הוסף לסימניות
במידה והמחיר גדול מאוד - נסו אולי לפני כן לשחזר את המחשב שדרכו עברו הקבצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה