כללי דחוף!! מה האימייל של דפוס לוין בז'בוטינסקי פ"ת

• הוסף לסימניות
יש למישוה נסיון בעבר בהדפסות שם!

האימייל הוא: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
והטלפון: 9224071

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

היי,
בשבועות האחרונים הזדמן לי להמתין לקו 292 (של חברת דן) ברחוב מנחם בגין פ"ת לכיוון בני ברק.

אני מגיעה לתחנה בד"כ בסביבות השעה 21:00
יש קווים שאמורים לצאת ב 21:05, 21:25 ,21:45, 22:05.

ב 4 מתוך 6 ערבים שהייתי שם האוטובוס של השעה 21:25 לא יצא והמתנתי עד 21:45.
פעם נוספת הייתי בתחנה ב 21:03 והמתנתי עד השעה 22:10 לאוטובוס שיגיע!!!!!
אין צורך לתאר מה היה באוטובוס שהגיע לאחר ש 3 קווים לפניו לא יצאו.
בשעה זו האוטובוס מלא בבחורי ישיבות קטנות ובנשים ובנות שנוסעות לחתונות בב"ב.
הצפיפות והתערובות הנוראיים שהיו שם לא ניתנים לתיאור.
(גם כש"רק" קו אחד מדלג ולא יוצא כמעט אין אפשרות לעלות על האוטובוס בתחנה ה 4 שלו)!!!

מהשיח בתחנה ומהאנשים שגרים שם אני מבינה שזה נושא בעייתי מאד ותופעה מצערת שחוזרת על עצמה.
לאחר חיפוש באתר משרד התחבורה ודו"ח פניות הציבור לשנת 2024 קו 292 לא מופיע כקו שהתקבלו עבורו תלונות.
זו תופעה כואבת שמקשה מאד על ההתניידות מהשכונה ואליה- אך נראה כי יש השלמה מצד התושבים בשכונה עם הבעיה וחוסר עניין לטפל ולפנות לגורמים הרלוונטים (מבקר המדינה וכו').

אציין שזה לא נראה כמו בעיה בהתנהלות חברת דן בשכונה כי בזמן ההמתנה בתחנה יש קווים רבים של חברת דן שעוברים בתדירות גבוהה ללא עיכוב כלל (לדוגמא 238,166 וכו')

אשמח לשמוע מבעלי נסיון איך אפשר לטפל בנושא
וכן האם היה נסיון מצד תושבי השכונה לטפל בנושא וכיצד הוא נענה.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה