כללי דחוף מה לקנות

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לקנות מחשב חדש לגרפיקה.
ואני מתלבטת, האם לקנות נייח או נייד?
מצד אחד, לנייד יש את היתרונות של הניידות, לא תופס מקום וכו'
אבל נייח א' יותר זול ב' יותר מקצועי?
מה דעתכם תייעצו לי מנסיונכם ואם כן איזה מפרט אני צריכה.

תודה

• הוסף לסימניות
יש היום גם נידיים, לא פחות ואולי אפילו יותר טובים, מהנייחים...
לי יש אחד כזה ואני בינתיים מרוצה מאד... (אמנם בנתיים רק חצי שנה....)
ותתפלאי לשמוע שגם במחיר.... נמיידים לפעמים זולים יותר (בנייח משקיעים בכל חלק בנפרד...)
זה פשוט תלוי איפה את קונה... צריך לעשות סקר שוווקים רציני....
ויש עוד יתרונות לנייד שלא מנית...(לדוגמא: סגרת, ואיחסנת הרחק מהשג ידם של הילדים... למי שזה חשוב לו...)

• הוסף לסימניות
נייד לגרפיקה זה דבר שהטכנאים לא ממליצים,
אולי בגלל השטח ראם שהנייד מכיל פחות מהנייח,

• הוסף לסימניות
בדיוק בזמן האחרון בררתי על כך עם מספר טכנאים ואמרו לי שלא מומלץ נייד לגרפיקה כבדה לאורך זמן ומנו מספר שיקולים תתייעצי עם טכנאי מחשב מומחים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיתי;650576:
מצד אחד, לנייד יש את היתרונות של הניידות, לא תופס מקום וכו'

איזה וכו'? אין לנייד עוד שום יתרון.
אם יש לך מקום, ואת לא מתכננת לנדוד עם המחשב, ברור שעדיף נייח
בשביל נוחות, יעילות, מהירות, וגם בריאות מנסיון
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש לי גם וגם, הנייד לא נוח לעבודה שוטפת, הוא נחמד לפגישות ולפגישות בחוץ ולגיבוי.
הנייח מאוד נוח לעבוד עם גרפיקה, אולי זה רק אצלי אבל הנייד מאוד רגיש, הנייד נפל לי מהידיים והיה צריך לעבור תיקון כי איזה שבב זז... והילדים ברוב חוכמתם הוציאו לי אחד מהמקשים אז עכשיו חסר כי אין לי חלקי חילוף....

• הוסף לסימניות
לי יש נייד כבר שנתיים ואני מאד מרוצה,
שימי לב שבגרפיקה מאד חשוב שיהיה מסך גדול - שבנייד זה מייקר את המחיר, לי אישית המסך הוא בגודל 17 אינ', ומה שידוע לי אין יותר גדול בנייד
מה שלא כך בנייח

• הוסף לסימניות
יש עוד חסרון בנייד שבדרך כלל החלקי חילוף מאד יקרים

• הוסף לסימניות
לגבי הנייד, לדעתי הוא לא נוח לעבודה ממושכת, אפשר להקל אם מחברים מקלדת ועכבר חיצוניים.
לגבי המפרט זה מאוד תלוי באיזה תחום את עוסקת האם בעיצוב, קרי: פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין, או גם בפרימייר וכד' שזה מצריך זיכרון RAM גדול וכרטיסי מסך וקול ברמה אחרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה