התייעצות דחוף - מה מומלץ 7 מקומות? רודיוס או אאוטלנדר ?

• הוסף לסימניות
אם דיברנו על הצרפתיות....
אמר לי פעם מוסכניק:
"רנו-לא רואה מוסך" - מבחוץ!!!!!
וכנ"ל כל הצרפתיות והטיוטה פרואייס שזה מנוע של סיטרואן ומרכב מאוד דומה...

• הוסף לסימניות
לנו יש אאוטלנדר 2013 7 מקומות ,ממליצה!!
מאוד מרוצה מהרכב, שווה את הכסף - חשוב לחפש קילמוטרז נמוך
החסרון היחיד שהוא לא חסכוני בדלק

לפני זה היה לנו רנו גרנד סניק- אל תתקרבו לרכב הזה , מלא בעיות.... אחרי שנתיים שהיה אצלנו המנוע שלו שבק חיים... =//

• הוסף לסימניות
אנחנו כבר תקופה ארוכה מחפשים לקנות, צריכים דחוף לפסח.
מי יש לו רעיון, יודע על מישהוא שמוכר?
בעדיפות על אאוטלנדר עם ק"מ נמוך
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בוודאי שאוטלנדר
אל תיגע ברודיוס הוא אמנם חזק וקצת יותר חסכוני אבל החלקים שלו יקרים ולא שווה להשקיע כל מי שיש לו את זה חייב המון כסף רק לתקלות
מניסיון אני ניהלתי חברת השכרה מאוד גדולה
סמוך עלייייי

• הוסף לסימניות
ת
בוודאי שאוטלנדר
אל תיגע ברודיוס הוא אמנם חזק וקצת יותר חסכוני אבל החלקים שלו יקרים ולא שווה להשקיע כל מי שיש לו את זה חייב המון כסף רק לתקלות
מניסיון אני ניהלתי חברת השכרה מאוד גדולה
סמוך עלייייי
תודה רבה לכל המסייעים
בסיעתא דישמיא רוצים להודות לה' הטוב, שזיכנו למצוא בהשגחה פרטית מופלאה, רכב אאוטלנדר שכבר נמצא לנו בחניה!

• הוסף לסימניות

אני1000

מתעניין במיצובישי אאוטלנדר מרוצה ממנו? והכי חשוב מתאים ל7 מבוגרים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה