דחוף! מה עושים כשדיקלקטין לא עוזר?

לוקחת פעמיים ביום .כבר שבוע ולא רואה שיפור יש עוד משהו ?יש לי בעיקר חומצה שעולה לי לפה .ואני כל הזמן עם טישו
אם את מקיאה הרבה פעמים ביום תחת טיפול בדיקלקטין (מאיפה השגת? בטוחה שעדיין בתוקף ולא ישן?) חזרי לרופאת הנשים שלך, יש לה עוד אפשרויות עבורך.
תרגישי טוב.

אבל המשכת עם תזונה נקייה או כשסיימת עם הניקוי חזרת לתזונה הרגילה?
ברור שהמשכתי,
אין מטוגנים לנצח,
היום אני כן אוכלת לחם מחמצת כוסמין שזה בלי שמרים והכי פחות גלוטן,
חלבי כן אוכלת,
אבל עד ההריון לא צרכתי את הדברים האלו.

אבל המשכת עם תזונה נקייה או כשסיימת עם הניקוי חזרת לתזונה הרגילה?
אני עשיתי ניקוי רעלים ב 2 הריונות ביום שגיליתי שאני בהריון
לא הרגשתי כלום - בלי בחילות הקאות כאבי ראש פשוט הריון חלומי
ושלא עשיתי ניקוי - הריון קשה עם בחילות וכל התופעות
כמובן שבהריון לפחות בשליש הראשון צריך לשמור על התזונה

אני רק רוצה לציין בהקשר להרבה שכתבו באשכול בהתחלה .מאד מומלץ לקחת משהו נגד חומציות גם לאלו שיש להם רק צרבות בלי הקאות וכו . פותחים את העיניים כפשוטו..
בד''כ נותנים אומפרדקס ודומיו לי אישית הרופאה רשמה לנטון שזה הכי בטיחותי להריון וזה נותן בריאות הנפש והרבה אוויר לנשימה לכל אורך ההריון חבל לסבול סתם

אני צריכה דחוף בונג'סטה אם יש למישהו מיותר אני אשמח מאד
בבני ברק
0556709759

שלום, מישהי יודעת איפה ניתן להשיג דיקלקטין (לא בונג'סטה). בכל מחיר. בארץ או בחו"ל. אודה לכל מידע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה