דחוף! מה עושים כשמתבלבלים בעדשות מגע?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות?
הסרתי את שתי עדשות המגע מהעיניים בבת אחת (מכאן ואילך אדע שאסור לעשות את זה..) והתבלבלתי בינהן. יש לי מספר שונה בכל עין- כך שזה משנה איזה עדשה מתאימה לעין ימין ואיזו לשמאל.
מאידך- ההפרש בין שתי העיניים לא גדול, כך שכשניסיתי להרכיב אותן ולבדוק אם יש הבדל בראיה, לא הרגשתי שום הבדל...
הבנתי שזה לא מאד לא מומלץ להרכיב עדשות במספר לא מדויק.
מישהו יודע מה עושים?

• הוסף לסימניות
תנסה את 2 האופציות למשך חצי שעה כל אחת ואח"כ להחליף
ותראה מה יותר טוב לך.
מחצי שעה לא יצא שום נזק... מקסימום כאב ראש...

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!!

• הוסף לסימניות
חבר אמר לי שיש לו 2 מספרים, ולכן הוא עשה צבע שונה לכל עדשה
רק לא לשכוח את הצבע [לדוג' ימין - ירוק], הצבע כמעט לא מורגש.

• הוסף לסימניות
איך עושים דבר כזה?
אפשר להזמין את זה באופטיקה במחיר רגיל?
בחיים לא שמעתי על זה!

• הוסף לסימניות
גם אני שמעתי על כמה שעשו כל עדשה בצבע אחר.
הצבע לא מורגש כלל אבל יכול להוות סימן טוב.
נראה לי שהמחיר רגיל או אולי בתוספת מזערית.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש מושג של עדשות תכלכלות (וזה, למעשה, מה שיש לי, כשהן בשימוש ;) ). ולחלוטין לא רואים את זה. למעשה, כדי להבין עד כמה לא רואים את זה, צריך אכן לראות את זה במוחש.

הן נוחות יותר לאיתור אם הן נופלות. אני משערת, שכפי שאמרו קודמי, יש עוד כמה וכמה צבעים במלאי, לא רק תכלכל.

• הוסף לסימניות
בעדשות מגע חודשיות, ההבדל נעוץ במקור- עדשות מגרמניה הן בצבע תכלכל, ועדשות מהודו הן בצבע ירקרק.

• הוסף לסימניות
nמה שבאמת מסביר לי למה לחבר שלי התימני יש עיניים ירוקות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבע;395052:
מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות?
הסרתי את שתי עדשות המגע מהעיניים בבת אחת (מכאן ואילך אדע שאסור לעשות את זה..) והתבלבלתי בינהן. יש לי מספר שונה בכל עין- כך שזה משנה איזה עדשה מתאימה לעין ימין ואיזו לשמאל.
מאידך- ההפרש בין שתי העיניים לא גדול, כך שכשניסיתי להרכיב אותן ולבדוק אם יש הבדל בראיה, לא הרגשתי שום הבדל...
הבנתי שזה לא מאד לא מומלץ להרכיב עדשות במספר לא מדויק.
מישהו יודע מה עושים?

בררתי עם אופטיקאית והיא אמרה שאין מה לעשות.
אני מקווה שזה לפחות עדשות חודשיות.

• הוסף לסימניות
יש לי עדשות חודשיות. בעין אחת -עדשה עם צילינדר ובעין השניה -בלי צילינדר.
שמתי לב שעל זו עם הצילינדר יש מספרים קטנים, על השניה -אין. אולי זה יעזור גם לך.

• הוסף לסימניות
לדעתי זה השלב שבו עוברים למשקפיים....

• הוסף לסימניות
לי זכור שבתקופת העדשות זה קרה לי והלכתי לאופטיקה שם הם בדקו את זה במכשיר והודיעו לי את המספר של כל אחת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י די;395393:
יש לי עדשות חודשיות. בעין אחת -עדשה עם צילינדר ובעין השניה -בלי צילינדר.
שמתי לב שעל זו עם הצילינדר יש מספרים קטנים, על השניה -אין. אולי זה יעזור גם לך.
מספרים???
על העדשה עצמה??

אלו אמנם עדשות חודשיות אבל הן חדשות לגמרי, ואני לא מאלה שיוותרו עליהם כל כך מהר!..

תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים, תבורכו מפי עליוווווון, אמן...
בזכות העצה הראשונה באשכול הזה,( זאת הייתה סיכת משרד?) הסתדרתי.
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד, אמרתי לך אם תנסי תצליחי...

• הוסף לסימניות
כן, מספרים , רק בזו עם הצילינדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה