כללי דחוף! מה עושים שאילוס' מביא רק יד

• פותח הנושא dk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כל כפתור שאני לוחצת עליו בסרגל הכלים נותן רק יד, איך משחחרים את זה? תודה

• הוסף לסימניות
תבדקי שהמקש רווח לא לחוץ

• הוסף לסימניות
לי זה קורה גם לפעמים, אחרי שאני מנסה כל מיני מקשים זה משתחרר עדיין לא קלטתי מה גורם לזה.

• הוסף לסימניות
לי זה קורה בפוטושופ CS4 ומסתבר שזה באג, והדרך היחידה היא להתנתק מהמשתמש ולהתחבר שוב

• הוסף לסימניות
זה קרה שוב ואכן אחרי שלחצתי על מקש רווח זה הסתדר תודה סטודיו DV.D

• הוסף לסימניות
תכבי תמחשב ותדליקי שוב הוא בטוח יחזור לעצמו.................

• הוסף לסימניות
מה שאני נאלצת לעשות כשזה קורה זה לצאת מהתוכנה ולהפעילה מחדש. אם זה לא עוזר, אתחול מחדש של המחשב.

• הוסף לסימניות
Caps Lock

תבדקי שהכפתור Caps Lock לא דלוק

• הוסף לסימניות
מה קשור Caps Lock?
הוא בסך הכל הופך את תצוגת הכלים למדוייקים

• הוסף לסימניות
מה קשור Caps Lock?
הוא בסך הכל הופך את תצוגת הכלים למדוייקים

• הוסף לסימניות
caps lock

סליחה. לא הבנתי את השאלה נכון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה