עזרה דחוף!! מה עושים שכל הבית פשפשים?

• הוסף לסימניות
קודם כל להרגע! ממליצה מאוד על אחים תותי להדברה ולניקוי בקיטור. הם יתנו לכם הנחיות מדויקות מה לעשות. יש לכבס מצעים בהרתחה ואפשר גם לשים במייבש. החום הורג את הפשפשים. הם משתמשים בקיטור חזק כדי לנקות מיטות ומזרנים ואין צורך לזרוק את המיטות. אם יש צורך הם יבואו שוב עד שהכל יחזור לקדמותו. כמובן שהם משתמשים בהדברה חזקה ויש צורך לעזוב את הבית לכמה שעות
תאמת שאני קצת מתקשה להרגע...
דיברתי עם האחים תותי אך הם לא עובדים באזור מגוריי (צפון).... מעבר לכך לא נתן עוד מידע...
מה עושים עם חפצים שעלולים להיהרס בהרתחה?? (היו לי המון תיקים וכו' מתחת למיטה שעליהם שרצו פשפשים... ועוד המון שמיכות שניו ארוזות די הרמטית בניילון- יש סיכוי שחדרו גם לשם?)
ורק לאחרונה שבנו הביתה לאחר אשפוז של חודשים ארוכים עם אחד הילדים.... לא יודעת איך לאכול את זה.
יש סיכוי להתמודד עם זה לבד?? יש לי בית גדול וזה המוןןןןןן כסף!!

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו רק הדברה וזה עזר. לנשום עמוק, זה יעבור בעז"ה.

• הוסף לסימניות
ניסינו לבד ולא הלך
עשינו הדברה אצל משהו מומחה (כבר לא זוכרת שם יתכן והאחים תותי) , הוא בדק לבד ואיתר איזה חדרים נגועים
היה קשה, לכבס את כל הבית וכו
מבינה מאוד את הבהלה
אבל ב"ה עברנו את זה

• הוסף לסימניות
תאמת שאני קצת מתקשה להרגע...
דיברתי עם האחים תותי אך הם לא עובדים באזור מגוריי (צפון).... מעבר לכך לא נתן עוד מידע...
מה עושים עם חפצים שעלולים להיהרס בהרתחה?? (היו לי המון תיקים וכו' מתחת למיטה שעליהם שרצו פשפשים... ועוד המון שמיכות שניו ארוזות די הרמטית בניילון- יש סיכוי שחדרו גם לשם?)
ורק לאחרונה שבנו הביתה לאחר אשפוז של חודשים ארוכים עם אחד הילדים.... לא יודעת איך לאכול את זה.
יש סיכוי להתמודד עם זה לבד?? יש לי בית גדול וזה המוןןןןןן כסף!!
מה שאפשר לכבס - תכבסי, ומה שאי אפשר לכבס, לשים במייבש והחום יהרוג אותם. פשפשים נוטים להיצמד למיטות מעץ ולמזרנים (לכן זה נקרא פשפש המיטה). אם זה דברים לא שימושיים כ"כ ואפשר להחליף - אז כדאי לזרוק. משחקים וחפצים אחרים - מספיק לעטוף ולהוציא מהחדר כדי לבצע הדברה. חשוב מאוד קודם לעבור עם קיטור על כל המיטות, הארונות והרהיטים ואח"כ להדביר בהדברה חזקה. גם אם יעלה יקר - זה שווה. עדיף לגמור עם הסיוט הזה כמה שיותר מהר!

• הוסף לסימניות
אנחנו השתמשנו בחומר הדברה של הגמח מקרית ספר.
פשוט הצלה!!!
אין זכר!!!
והשתמשנו רק בזה. עשינו לבד. את כל הבית. וזהו- פשוט אין! ב"ה!!
מאוד ממליצה על זה! וזה כמעט חינם...
אני כ"כ מזדהה איתך... אני חשבתי שזהו, העולם נגמר!!!! זה התיש אותי נפשית!!
הייתי בטוחה שהפתרון היחיד זה לעבוד דירה.... אבל לא, ב"ה! ולא זרקנו כלום!
היו לי גם שקיות וואקום מתחת למיטה. לתוך וואקום הם לא נכנסו, אבל מה שלא היה בוואקום ויכולתי לכבס- כיבסתי.

• הוסף לסימניות
אנחנו השתמשנו בחומר הדברה של הגמח מקרית ספר.
פשוט הצלה!!!
אין זכר!!!
והשתמשנו רק בזה. עשינו לבד. את כל הבית. וזהו- פשוט אין! ב"ה!!
מאוד ממליצה על זה! וזה כמעט חינם...
אני כ"כ מזדהה איתך... אני חשבתי שזהו, העולם נגמר!!!! זה התיש אותי נפשית!!
הייתי בטוחה שהפתרון היחיד זה לעבוד דירה.... אבל לא, ב"ה! ולא זרקנו כלום!
היו לי גם שקיות וואקום מתחת למיטה. לתוך וואקום הם לא נכנסו, אבל מה שלא היה בוואקום ויכולתי לכבס- כיבסתי.
תודה על ההזדהות.
הרגשתי באמת ככה בדיוק. כרגע מנסה לחזור לעצמי ולהאמין שזה לטובה.
קניתי את החומר אבל מעדיפה לעבור קודם עם שואב עוצמתי כדי שלא יישארו לי פשפשים מתים במיטות.....
אבל החומר הזה לא מסוכן לאנשים? מספיק באמת לצאת רק ל6 שעות??

• הוסף לסימניות
מה שאפשר לכבס - תכבסי, ומה שאי אפשר לכבס, לשים במייבש והחום יהרוג אותם. פשפשים נוטים להיצמד למיטות מעץ ולמזרנים (לכן זה נקרא פשפש המיטה). אם זה דברים לא שימושיים כ"כ ואפשר להחליף - אז כדאי לזרוק. משחקים וחפצים אחרים - מספיק לעטוף ולהוציא מהחדר כדי לבצע הדברה. חשוב מאוד קודם לעבור עם קיטור על כל המיטות, הארונות והרהיטים ואח"כ להדביר בהדברה חזקה. גם אם יעלה יקר - זה שווה. עדיף לגמור עם הסיוט הזה כמה שיותר מהר!
יש לך מושג כמה זמן צריך במייבש?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ברור שאבתי קודם את מה שראיתי.
אנחנו עשינו את ההדברה מממש בקטע מקצועי. לקחנו את ברצינות. עשינו את זה בחמישי בערב ויצאנו לסופש אצל ההורים. חזרנו רק במוצש...

• הוסף לסימניות
אני יצאתי ליותר זמן ממה שאמרו היה בבית תינוק קטן ופחדתי לחזור מייד

• הוסף לסימניות
בבקשה תגיבו, אני חייבת עזרה דחוף.
ראשית, מתנצל שלא ראיתי את הבקשה בזמנה ולא יכולתי להיענות לה בזמן אמת.
שמח שאחרים הגיבו והרגיעו את המצב...
כעיקרון, כמו שכתבתי וכתבו אחרים - הגמ"ח הנ"ל בקרית ספר הוא פיתרון מושלם למי שלא חושש מלעבוד עצמאי... עושים לפי ההדרכה שהוא נותן [בעל פה ובכתב], ובס"ד התופעה ממוגרת.
אתם עדיין בתוך הסיפור? יש צורך במידע נוסף?
מקווה בשבילכם שהכול כבר מאחוריכם ואתם ישנים על מטותיכם בנחת ובביטחה... בלי נזקים גדולים ח"ו.

• הוסף לסימניות
כעיקרון, כמו שכתבתי וכתבו אחרים - הגמ"ח הנ"ל בקרית ספר הוא פיתרון מושלם למי שלא חושש מלעבוד עצמאי... עושים לפי ההדרכה שהוא נותן [בעל פה ובכתב], ובס"ד התופעה ממוגרת.
מקווה בשבילכם שהכול כבר מאחוריכם ואתם ישנים על מטותיכם בנחת ובביטחה... בלי נזקים גדולים ח"ו.

• הוסף לסימניות

תודה על האכפתיות ותודה לכולם על העצות.
אחרי שבוע מתגלית הפשפשים אשתף אתכם ואת כל מי שעשוי להיעזר באשכול הזה- בפעולות שעשינו:
קודם כל כיבסנו את כל הטקסטיל שהיה בחוץ כמו: בגדים, מצעים שמיכות וכו' מה שאפשר ב90 או 60 מעלות, ומה שלא-
בטמפרטורה נמוכה יותר ואח"כ ייבשנו במייבש.
שמיכות שהיו בארגז מצעים בוואקום- נשארו מוגנות ונקיות, מה שהיה באריזות פחות אטומות לא נראה נגוע אבל בכ"ז הכנסנו למייבש ליתר ביטחון.
בשאר הדברים בארונות לא נגענו. נראה שהפשפשים לא הספיקו להגיע לשם. בתקוה שלא נגלה הפתעות.
שכרנו משיפוצניק שואב אבק מפלצתי של 3 מנועים ושאבנו כל דבר בבית, גם מה שמחוץ לחדר הנגוע וכמובן את המזרנים והמיטות ביסודיות יתירה.
לאחר השאיבה ביצענו את הריסוס עצמו שהוא לא מורכב בכלל. קנינו את החומר מהגמ"ח בק"ס וריססנו עם מרסס גינה מיוחד שקנינו בטמבור....
הריח של ההדברה נוראי!!!!! !! וכל הפשפשים שלא נשאבו התחילו להציץ מהחורים....גועל!!
נראה לי שמתו מהריח יותר מהרעל:eek::eek:
ברחנו מהבית (את הילדים הברחנו עוד לפני) עד לרגע שהיה ניתן לשטוף ורק אז חזרנו (בעיקרון אפשר לאחר 6 שעות לחזור אך הריח נורא וגם אסור לשטוף יומיים וכל הבית חומר אז לא נראה לי ריאלי גם בלי ילדים).
מצאנו כמובן מלאאא פשפשים מתים, בינתיים לא נתקלנו בחיים, אבל עוד לא העזנו לחזור לחדר הטראומטי הזה. (גילוי נאות: בעלי כן ואני לא)
את המזרונים זרקנו מרוב חלחלה למרות ההדברה המכובדת שהשקענו בהם ובינתיים לא מעיזים לישון על המיטות עד שיעבור זמן ונראה שבטוח אין כלום.
בקיצור: תיקון אמיתי. נראה בתחילה בלתי עביר אבל כמו שכתבתם: עוברים את זה.
מקווה בשבילכם שלא תתנסו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה