כללי דחוף! מה פתאום מופיעה לי ההודעה הנ"ל??

• הוסף לסימניות
עבדתי על קובץ פוטושופ ושמרתי אותו כי תקנו אצלנו משהו בחשמל ופחדתי שיפול החשמל.
דקה אח"כ החשמל נפל, ואחרי שהדלקתי את המחשב מחדש אני מנסה לפתוח
את הקובץ וזה מה שמופיע.
מישהו יכול לעזור אולי?
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    לכידה.PNG
    KB 9.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
לפי הנראה זה בדיוק מה שאתה אומר,
אולי היית באמצע שמירה...
בגלל זה תמיד צריך לעבוד עם גיבויים. אולי תנסה לשחזר גרסאות קודמות?

• הוסף לסימניות
המחשב מלא
אני עושה כך ע"י טכנאי:
המחשב שלי > כונן C > משתמשים > USER > ואז APPDATA >
LOCAL > אח" TEMP
בתיקיה TEMP מוחקים הכל, זה זבל
ופלא, הכל משתחרר

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה מחקתי את כל הטמפים כבר וזה לא עוזר.
ואני גם לא חושבת שזה היה באמצע שמירה, הוא כבר גמר לשמור

• הוסף לסימניות
תנסי אולי לשלוח למישהו אחר את הקובץ לראות אם נפתח במחשב אחר.
יכול להיות שבמחשב שלך יש לו באג עם הקובץ הזה - ואם זה יפתח במחשב אחר אפשר לשמור לך שוב בשם אחר...

• הוסף לסימניות
הי, תודה,
אז אפשר אולי לקפוץ אליך לביקור עם הקובץ?

• הוסף לסימניות
בטוחה שפתחת את הקובץ באותה גירסת פוטושופ?

• הוסף לסימניות
חחחחחחח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה