כללי דחוף מה קרה לגמבו מייל?

• הוסף לסימניות
מה זה ההודעה האדומה הזו? הוא לא נותן לי להמשיך אחרי שאני כותבת את המייל של השולח ושל המקבל
צריכה תשובה דחוף
upload_2018-11-6_0-45-26.png

• הוסף לסימניות
ללא נמען, רק קישור.
כן עובד?

• הוסף לסימניות
לא
הוא כותב לי שגיאה פנימית
וכן יש נימען

• הוסף לסימניות
סליחה. כעת אני רואה שזה קורה לי גם.
אבל כשאני לא שולח לנמען, אלא רק כקבלת קישור, עובד מצוין!
למה שלא תעשו כך גם??

• הוסף לסימניות
לחצו על מה שמודגש בתמונה...
גמבו.PNG

ואז אין צורך להכניס נמענים...

• הוסף לסימניות
אני גם ניסיתי רק קישור והוא לא נותן לי
מה עושים???

• הוסף לסימניות
אני לא ניסיתי אף פעם לשלוח דרך זה

• הוסף לסימניות
הוא מראה לי ככה ולא נותן לי לא לגרור לפה ולא דאבל קליק כדי לעלות
מה הסיפור שלו?
הגיוני שזה בגלל החסימה?
upload_2018-11-6_1-28-42.png

• הוסף לסימניות
זה מה שעשיתי לבנתיים זה עלה וסיים רק שניראה לי שאין להם אפשרות לפתוח דרייב
בכל אופן תודה רבה ממש @תודה רבה! וגם ל @מרחב

• הוסף לסימניות
אצלי כל הערב העלה קובץ ועכשיו תקוע כבר הרבה זמן על 100 אחוז.
אולי נדבקו מפרוג?

• הוסף לסימניות
לפעמים האחוז האחרון מוציא את המייייייייייייייייייץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה