כללי דחוף מה קרה לגמבו מייל?

• הוסף לסימניות
לפעמים האחוז האחרון מוציא את המייייייייייייייייייץ
זה כבר למעלה משעתיים עומד על זה , נראה תקלה.
בד"כ זה כמה דקות.
שלחתי פניה נראה מתי יענו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה כבר למעלה משעתיים עומד על זה , נראה תקלה.
בד"כ זה כמה דקות.
שלחתי פניה נראה מתי יענו.
כנראה בהתחלה לא הייתה תקלה, וכעת כן, אז זה נתקע.
(כמו שלי, מקודם עדיין עבד)
וגם לא נראה לי שיש מישהו שיענה עכשיו...
כדאי להתחיל להעלות שוב לשרת אחר.
חבל. :(

• הוסף לסימניות
@פ.צ.
אם העלית הרבה קבצים וזה אחז כבר בסוף, ובאם הדף (של העלאה) עדיין פתוח,
ניתן להגיע לקישור, ויהיו בו את רוב הקבצים!! (חוץ מהאחרון)
אם מדובר בקובץ אחד, לא נראה לי שאפשר.

• הוסף לסימניות
@פ.צ.
אם העלית הרבה קבצים וזה אחז כבר בסוף, ובאם הדף (של העלאה) עדיין פתוח,
ניתן להגיע לקישור, ויהיו בו את רוב הקבצים!! (חוץ מהאחרון)
אם מדובר בקובץ אחד, לא נראה לי שאפשר.
יכול להיות שזה לא קשור לתקלה , הוא גמר לעלות את הכל והיו באמצע והרבה קבצים באמצע שהיו עם סימן קריאה צהוב.
הוא לא שמר לי כלום ונאלצתי לעלות הכל מחדש...
מה יכול להיות הסימן קריאה הצהוב?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזה לא קשור לתקלה , הוא גמר לעלות את הכל והיו באמצע והרבה קבצים באמצע שהיו עם סימן קריאה צהוב.
הוא לא שמר לי כלום ונאלצתי לעלות הכל מחדש...
מה יכול להיות הסימן קריאה הצהוב?
לא יודע. כנראה באמת לא עלה עד הסוף בגלל התקלה. חבל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה