דחוף!!! מה קרה לעט שלי?

• הוסף לסימניות
כנראה שהעט שלי פיטר אותי והחליט לצייר מעצמו.
מה עושים במקרה שאני מרימה כהר את העט מהלוח והוא ממשיך את הקו מעט לפי תנועת העכבר. כל קו שאני מצירת הוא ממשיך את זה טיפה ומקלקל את הכל.
הסרתי והתקנתי כבר את התוכנה ושו דבר לא השתנה.
האם יש עוד תיקון?
שמים לב? אני ציירתי רק קווים מאונכים מקבילים והקווים המשיכו את עצמם ללא רשותי.
אנא - הבו עצה בדחיפות. (רק אל תגידו לי שזה הלך..)

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    לכידה.PNG
    KB 3.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אולי בכל זאת??.

• הוסף לסימניות
קרה לי פעם משהו דומה. סגרתי את מנגה, כיביתי את המחשב והפעלתי מחדש, והכל בא על מקומו בשלום.
תנסי גם, ומקווה שהכל יסתדר.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כנראה מדובר בשביתה כללית, קונספירציית עטים דיגיטאליים או משהו כזה.
גם לי זה קרה היום.

לכבות את המחשב, להדליק, להתקין את העט מחדש, לקשקש על היד (לי זה עוזר)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ניסיתי הכל. אבל מוזר שאם אני פותחת קובץ חדש זה לא נהיה. רק בקבצים שאני באמצע העבודה איתם?
מצפה עדיין לישועה...

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזו פשוט בעיה בחוד? שהוא משופשף מדי? (שנה וחצי בשימוש לא מאסיבי בכלל)
כי גם בתור עכבר הוא לא מתפקד נורמלי. לא מציית ללחיצות ומבצע הוראות הפוכות.
בקיצור. הוא נדבק ממני לגמרי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משב;2095510:
ניסיתי הכל. אבל מוזר שאם אני פותחת קובץ חדש זה לא נהיה. רק בקבצים שאני באמצע העבודה איתם?
מצפה עדיין לישועה...

לי היה קורה "מריחות" באמצע עבודה על קובץ כבד, ושהיה על המחשב עומס,
אולי אם בקובץ חדש זה לא קורה, אז הבעיה באמת בעומס?

• הוסף לסימניות
נראה לי שאני יודע,
תורידי את זה לאפס-

• הוסף לסימניות
ב"ה, הוא חזר לעצמו לבד. (העיקר שהזמנתי כבר בדחיפות חודים חדשים)
תודה לכל העוזרים והמסייעים והמייעצים. המשיכו בעבודת הקודש!
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה