ניתן להזמין אצל כל נגר פלטת עץ עם הגבהה של רגליים קטנטנות כדי ליצור הפרדה מהכיריים.זה לא עלול להשבר מהכובד? מהחום? הזהירו אותי שהזכוכית עדינה שם ואין אחריות על שברים.
מצד שני גם על השיש מאבן קיסר לא מומלץ להניח.
מה עושים?
אם את חוששת, ניתן לפרוס נייר כסף עבה על השיש ומעליו את הפלטה.ומה אני יכולה לעשות עכשיו לשבת זו?
הסירים חמים אבל זה לא חום חשמלי רגיל וחם רק איפה שהסיר נוגע.אני שמה גם על הכיריים-מתפקד מעולה, כמו שכתבו הסירים חמים יותר.
על השיש על תניחי כלל, ניר כסף לא מהווה חציצה מחום,
כמה חברות התפוצץ להן השיש
נייר כסף רק מגביר את הסיכוי שהשיש יתפוצץאם את חוששת, ניתן לפרוס נייר כסף עבה על השיש ומעליו את הפלטה.
למרות שגם לי יש אבן קיסר, והפלטה עומדת על השיש ללא חציצה
לפלטה עצמה יש בדר"כ רגליים משלה שמרחיקות את גוף הפלטה מהשיש.
אפילו שזה עם רגליים וזה לא צמוד, דרגת החום היא מאוד גבוהה וזה יכול לגרום לשיש לפיצוץאבל לפלטה עצמה יש רגליים. אצלי בכולופן
זה לא צמוד לשיש או לגז
אולי תשתף את כולנו?נזכרתי בבדיחה .
סבבה :אולי תשתף את כולנו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים