כללי דחוף!!! מחפש פאנט Balmoral

• הוסף לסימניות
למי יש הפאנט Balmoral ?

היה לי את זה, וכשצריכים בדחיפות אז תמיד לא מוצאים!

זהו צורתו:
צפה בקובץ המצורף 3151

אם יש לך את זה אנא התקשר אלי תומ"י.

בברכת תודה למפרע

קבצים מצורפים

• Balmoral.jpg
    KB 11.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
בבקשה - - -

לזה הכוונה?

קבצים מצורפים

• balmoral.zip
    KB 33.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
בעקרון הגופן עולה כסף...

• הוסף לסימניות
חשבתי שהוא קנה אותו,
ורק נעלם לו הקובץ - - -

לגבי גזל תשאלו את ארביל.....
;)

• הוסף לסימניות
:):):)
אני רק מתכוון לומר, שייתכן וזה ירד עוד כמה שעות, ולכן כדאי לקארעל להזדרז...
:)

• הוסף לסימניות
יישר כח לך בלאבלא - - - ! ! !

ונתנו: בעקרון היא כבר יכולה לקחת את זה בחזרה,
רק לויתי את זה לכמה רגעים, וגמרתי...

ובאמת, יש לי כמה עבודות שעשיתי עם זה האות,
אז מוכרח שהי' לי את זה, רק כמו שאמרתי אני לא מוצא את זה עכשיו.
והייתי מוכן אפילו רק לקבל את הארבע שורות ב COREL CURVES,
אבל סוכ"ס כמעט כל בקשה בפארום זה מובטח לעזרה עצהיו"ט!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה