דרוש מידע דחוף מידע על קורס טכנאות אולפן - מחירים ומשך זמן הקורס

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מה המחיר הנמוך ביותר שניתן למצוא על קורס טכנאות אולפן דיגיטלי לנשים,
יש קורס דיגיטלי בפחות מ10 אלף?..

וכמו כן הקורס הקצר ביותר אם יש...

אשמח לדעת ואם יש - לקבל פרטים שמות ודרך ליצירת קשר..

תודה רבה תזכו למצוות!!

• הוסף לסימניות
היי - אשמח לדעת אם מצאת משהו - אני גם מתעניינת במשהו קצר וזול...

• הוסף לסימניות
היי - אשמח לדעת אם מצאת משהו - אני גם מתעניינת במשהו קצר וזול...
טת הקורס של אסתר קליפא אפשר לחלק לשתים - בלי לקבל את הערכת אולפן וזה יעלה 6,000 בערך

אני כרגע קבעתי אי''ה שיעורים פרטיים בלי התחייבות, אראה הלאה אם להמשיך ..
מקווה שעזרתי

• הוסף לסימניות
יש את רותי ולס תותחית על בתחום היא סוגרת עכשיו מתחילות
תתקשרי אלי אתן לך פרטים על הכל
0533170079

• הוסף לסימניות
יש את רותי ולס תותחית על בתחום היא סוגרת עכשיו מתחילות
תתקשרי אלי אתן לך פרטים על הכל
0533170079
זה בזום? אני יכולה לשאול אותך במייל? את יכולה לשלוח לי מייל אצל MPSTUDIOS102 שטרודל גימיל נקודה קום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה