קורונה דחוף - מידע על תסמינים.

• הוסף לסימניות
אחד מבני הבית מתלונן על כאבי גרון מטורפים וכאבי שרירים וחולשה בכל הגוף.
יש חום מעל 38 אבל מצד שני יש ליחה מרובה שכזכור לי בתחילת הקורונה אמרו שליחה זה סימן שלא קורונה.
האם השתנה משהו?
האם מישהו שחלה בקורונה יוכל לספר לנו האם זה נשמע קורונה?
תודה מראש!

(אני רק חושבת איזה נסססס שזה קרה היום ולא מחר, כשהיינו אמורים לצאת לנופש עם המשפחה המורחבת שכוללת כמה וכמה אנשים מקבוצות סיכון.
כמובן שעכשיו אין מה לדבר על הצטרפות אפילו אם רופא יבטיח שזה לא קורונה.)

• הוסף לסימניות
יש חום מעל 38 אבל מצד שני יש ליחה מרובה שכזכור לי בתחילת הקורונה אמרו שליחה זה סימן שלא קורונה.
האם השתנה משהו?
תודה מראש!

(אני רק חושבת איזה נסססס שזה קרה היום ולא מחר, כשהיינו אמורים לצאת לנופש עם המשפחה המורחבת שכוללת כמה וכמה אנשים מקבוצות סיכון.
כנראה קורונה כך מרגישים אפילו בלי חום עדיף בדיקה לכל ספק

• הוסף לסימניות
האם השתנה משהו?
תודה מראש!

אם זה שיעול בתוספת ליחה אז רוב הסיכויים לא קורונה ובכל זאת אם זה משהו שונה מהליחות הרגילות בכאבי גרון בודקים קורונה אם זה לא דלקת גרון

אבל כשיש תסמינים אחרים
להכנס מיד לבידוד ולעשות בדיקה

• הוסף לסימניות
שיעול יבש לגמרי
כאילו משהו תקוע בגרון ,זה השיעול של הקורונה
,גם לא קולני במיוחד

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תעשו משטח גרון,
אם זה יצא חיובי, אין דבר יותר חיובי מזה בזמנים כאלו....
ואז מובן למה יש חום וכו'
יש עוד דברים בעולם חוץ מקורונה????
אפשר לקנות בבית מרקחת ערכת משטח גרון זה קל ופשוט מאד לבדיקה עצמית, יש שמה הוראות ברורות בפנים.

• הוסף לסימניות
לעשות בדיקת קורונה
ואין שמחה כהתרת הספקות, העיקר לא להיות בלחץ זה לא נותן כלום לא פותר אף בעיה. בשורות טובות

• הוסף לסימניות
לי היה צינון וליחה וכאבי ראש בלי חום וזה היה קורונה למרות שהרופא לא אישר לי בדיקה בתחילה
כמובן שאי אפשר לדעת ותמיד יכול להיות שזה וירוס אחר
כדאי להבדק.....

בהצלחה

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי עם צינון כבד,(שלא אופייני בכלל לקורונה) ללא חום כלל וחולשה. ובבדיקה יצאתי חיובית

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי עם צינון וליחה וללא שיעול וחום כלל
והיה קורונה
לא קולטת למה לא משנים כבר את הקטע של השיעול היבש

• הוסף לסימניות
אם זו דלקת גרון חיידקית, הוא חייב אנטיביוטיקה! אל תזניחו בכל מקרה! המחלות שהיו לפני הקורונה לא נעלמו.

• הוסף לסימניות
היו בסביבתי כמה חולי קורונה לאחרונה ... כולם היו מצוננים ודיווחו על שיעול עם ליחה ..
ממש לא שיעול יבש .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה