כללי דחוף מי שיכול - חוו"ד על מודעה

• הוסף לסימניות
תשפר את הטקסט,
תרחיק אותו מהתמונה, אולי תעשה אותו יותר צר וארוך, ועוד. בכללות יפה.

• הוסף לסימניות
יפה, קצת דחוס בטקסט

• הוסף לסימניות
באופן כללי מקצועי ונחמד.פונטים טובים, טיפוגרפיה בסדר...
רק האותיות דבוקות לספר וזו בעיה וגם בתוך הצורה הבהירה "ביאור בהיר ושוטף..." האותיות כמעט בורחות החוצה. גם במיקום וגם הצורה הזו כאילו מושכת החוצה. היית פשוט מושכת אותה עוד ימינה עד מתחת לספר וכך גם מרחיקה את המילים משוליים שמאל. כי הצורה יפה.
ובאופן כללי נחוץ עוד צבע. אולי כחול? אדום?
שלא תהיה תחושה של צהבת.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הייתי בונה את המודעה על רקע כהה יותר עם שילוב של הצבה זהב- צהוב ולא שהוא יהיה צבע הרקע

• הוסף לסימניות
מודעה יפה

אבל הצבעים מידי כהים.
המודעה לא מספיק מושכת
הייתי מערבת עוד צבע.
אגב..תסתכל המילה המבאר צמודה מידי לספר.
את הספר הייתי מלכסנת :)

• הוסף לסימניות
הספר לא בולט מספיק... אולי כדאי להראות פרספקטיבה

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם בסוף עשיתי את המודעה בגווני אדום משתלב, יצא לא רע

• הוסף לסימניות
טיפוגרפי' 10+! אהבתי מאוד
חוץ מהשורות 'כימי צאתך וכו' ששם הייתי מיישר לשמאל ומרחיק מהתמונה.
עבודה יפה מאוד.
(תן קונטרסט ל'חדש')

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרידמן;93499:
תודה רבה לכולם בסוף עשיתי את המודעה בגווני אדום משתלב, יצא לא רע

נשמח לראות!, וללמוד.

• הוסף לסימניות
מודעה מיוחדת ביותר!
לדעתי צריך להוסיף עוד צבע כדי להחיות קצת את המודעה
רואים את ההשקעה. אהבתי את הטיפוגרפיה של הכותרת.

• הוסף לסימניות
מצטערת, לא שמתי לב ששינית אח"ח את המודעה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה