מכונת כביסה דחוף! מכונת כביסה 8 קילו- בוש גרמנית WAW32560ME או מילה WMB120?

• פותח הנושא estyr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קחי בחשבון שמבדיקה עם טכנאים לפני קנית מכונת כביסה-
הם לא אוהבים לעבוד עם מילה בכלל, והחלקי חילוף במידה וצריך - יקרים בטירוף!
יש לי בוש, ולגיסתי מילה - אין טיפת הבדל...
לא חושבת שמצדיק את המחיר של המילה
אני גם אשמח לדעת איזה דגם של בוש.

• הוסף לסימניות
כתוב לי עליו "מייד אין גרמני"
ואני לא יודעת איך קוראים לדגם.. איפה רואים?
היא 8 קילו
בדקתי ממש לאחרונה, קניתי 8 קילו בוש, המליצו לי לא לקחת גרמני, הכל אותו דבר!!! המילה-חלקי חילוף יקרים בטירוף.

• הוסף לסימניות
בדקתי ממש לאחרונה, קניתי 8 קילו בוש, המליצו לי לא לקחת גרמני, הכל אותו דבר!!! המילה-חלקי חילוף יקרים בטירוף.
הדגם שקניתי בסופו של דבר בוש WAN28160BY קיבלתי המלצות מכמה כיוונים על הדגם הזה שמומלץ במיוחד.

• הוסף לסימניות
אני גם התלבטתי מאד לפני כחודשיים ובסוף הלכתי על המילה.
כולם חד משמעי אמרו שהמילה יותר חזקה, בליגה אחרת.
אצלי מכבסים כל היום (והלילה..) והמליצו יותר על המילה, בינתיים עובדת מעולה!!!
כמה שילמת על הדגם הזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה