נכתב ע"י bhj;1287750:טוב, אז יש לנו משחק חדש לילדים..
קניתי סמסונג A777
מקווה שאהיה מרוצה.
תודה לכולם!
נכתב ע"י אסתר10;1287752:את מתכוונת לכחול...?
יש אותו עדיין בחנויות...?
נכתב ע"י פרינטופ;1289326:בררתי על ה-A777; הוא לא כשר לכתחילה, כי אם מוכשר.
לתשומת לב.
נכתב ע"י רחל ז.;1289674:אני בררתי בדוידקה
יש להם a777 כשר לכתחילה עם חותמת אמיתית- 379 ש"ח
ככלל, אם המוצר יקר יחסית לאחיו בשוק- זה אומר שזה בהכשר ועדת הרבנים ומקורי![]()
נכתב ע"י תמר;1289743:בחירה טובה, שומעים מעולה
היה לי אותו 3 שנים -החלפתי בגלל שניידתי חברה, הוא עדיין תואם רק פלאפון?
נכתב ע"י תמר;1289743:בחירה טובה, שומעים מעולה
היה לי אותו 3 שנים -החלפתי בגלל שניידתי חברה, הוא עדיין תואם רק פלאפון?
נכתב ע"י אסתר10;1289755:היה לנו את הA777 לפני כמה שנים...
אחרי שנה וחצי מכרנו אותו עקב זלילת סוללה
פעמיים ביום היינו צריכים להטעין אותו...ולא היינו מדברים הרבה...
לדעתי הc3300 יותר מוצלח...
בכלל עדיף את הפשוטים...כמו E1050/E1200...
מטעינים אותם פעם בשבוע והשמיעה מצוינת.
נכתב ע"י תמר;1289773:A777 זולל סוללה?
דוקא הסוללה שלו מצוינת
הייתי מטעינה פעם-פעמיים בשבוע.
כרגע יש לי את הנוקיה 208 ג"כ מוצלח
נכתב ע"י תמר;1289773:A777 זולל סוללה?
דוקא הסוללה שלו מצוינת
הייתי מטעינה פעם-פעמיים בשבוע.
כרגע יש לי את הנוקיה 208 ג"כ מוצלח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים