מלון דחוף! מלון חרדי - יש חיה כזו??

למה פחותה מרבנות מהדרין
כי כל אחד יכול לקרוא לעצמו 'רבנות מהדרין'
מי הגוף שעומד מאחוריו?!
אני מתמנה מחר בעזרת שר נחמד לרב של גזר ופותח 'רבנות מהדרין גזר'. בדיחה עצובה
מלבד זאת, שגם רבנות מהדרין ירושלים שהיה היחיד שנחשב איכשהו בעבר, זוהי כשרות עלובה ממש

מלבד זאת, שגם רבנות מהדרין ירושלים שהיה היחיד שנחשב איכשהו בעבר, זוהי כשרות עלובה ממש
גם רבנות מהדרין רחובות, ובנוסף, היא היתה כשרות מעולה שבמעולות.

אציין, אין לי מושג מה היום.

כי כל אחד יכול לקרוא לעצמו 'רבנות מהדרין'
מי הגוף שעומד מאחוריו?!
אני מתמנה מחר בעזרת שר נחמד לרב של גזר ופותח 'רבנות מהדרין גזר'. בדיחה עצובה
לא אמרתי שרבנות מהדרין זה כשרות טובה, ואני גם לא אוכל רבנות מהדרין
אבל יש כמה כללים גורפים שמבדילים בין רבנות רגילה לרבנות מהדרין ובראשם השימוש בבשר שהוא רבנות מהדרין (לכל הפחות) ולא מרבנות רגילה
כאן לפי הצהרתם העופות והבשר ודאי עונים על ההגדרה של מהדרין (מי יותר ומי פחות) וגם המוצרים הרגילים ומוצרי החלב הם לפי ההצהרה יותר מרבנות מהדרין ובכ"ז לא הייתי הולך לשם כזה מהר ולא בגלל רמת מוצרי הגלם אלא בגלל רמת ההשגחה במטבח (לא אמרתי שלא טוב אלא שאני לא מכיר וממילא לא סומך)

בכולופן זה ודאי עומד במינימום של רבנות מהדרין גם אם לא כל אחד סומך על רבנות מהדרין, וזה גם לא אומר שכל רבנות מהדרין היא באותו רמה (אם היית כותב פחות מרבות מהדרין ירושלים הייתי שותק, אין לי מושג מה הרמה של רבנות מהדרין ירושלים וגם אין לי מושג מה הרמה במלון כינר)

לא אמרתי שרבנות מהדרין זה כשרות טובה, ואני גם לא אוכל רבנות מהדרין
אבל יש כמה כללים גורפים שמבדילים בין רבנות רגילה לרבנות מהדרין ובראשם השימוש בבשר שהוא רבנות מהדרין (לכל הפחות) ולא מרבנות רגילה
כאן לפי הצהרתם העופות והבשר ודאי עונים על ההגדרה של מהדרין (מי יותר ומי פחות) וגם המוצרים הרגילים ומוצרי החלב הם לפי ההצהרה יותר מרבנות מהדרין ובכ"ז לא הייתי הולך לשם כזה מהר ולא בגלל רמת מוצרי הגלם אלא בגלל רמת ההשגחה במטבח (לא אמרתי שלא טוב אלא שאני לא מכיר וממילא לא סומך)

בכולופן זה ודאי עומד במינימום של רבנות מהדרין גם אם לא כל אחד סומך על רבנות מהדרין, וזה גם לא אומר שכל רבנות מהדרין היא באותו רמה (אם היית כותב פחות מרבות מהדרין ירושלים הייתי שותק, אין לי מושג מה הרמה של רבנות מהדרין ירושלים וגם אין לי מושג מה הרמה במלון כינר)
מוצרים זה לא עוזר בכלל
צריך השגחה
מי אוכף את הכללים? זה העיקר!
מי אמר שיש בכלל משגיח?
מה קורה כשהמלון בישל משהו בשבת והאוכל נאסר? מה קורה כשהביאו פיתות מערבים? המשגיח נמצא? ואם הוא ראה, יש גוף שעומד מאחוריו ומגבה אותו אם הוא זורק את כל האוכל?!
בכל ה'רבנויות' זו בדיחה עצובה

מוצרים זה לא עוזר בכלל
צריך השגחה
מי אוכף את הכללים? זה העיקר!
מי אמר שיש בכלל משגיח?
מה קורה כשהמלון בישל משהו בשבת והאוכל נאסר? מה קורה כשהביאו פיתות מערבים? המשגיח נמצא? ואם הוא ראה, יש גוף שעומד מאחוריו ומגבה אותו אם הוא זורק את כל האוכל?!
בכל ה'רבנויות' זו בדיחה עצובה
כתבתי את זה כבר כמה פעמים שהרב זריצקי אמר שמצוין שם.
על כל עוף/ בשר רשום מה הכשרות
ולענין המשגיח: היה שם כל השבת והסתובב בלי סוף במטבח.

אני הייתי בכינר שבוע שעבר מאוד נהנתי גם מהחדרים וגם מהאוכל ולגבי המשגיח הוא היה שם כל הארוחות והוא נראה אחד שאפשר לסמוך עליו
ובנוסף יש שם מעלה שאין שם כמעט עובדים בני דודים

אין מפונים כבר?
כשהייתם היה דליל או עמוס?

לקבוצות בלבד
היו בערך חצי מלון מפונים, ובאותו יום עזבו עוד כמה משפחות.
לא היה עמוס. (לפני שבוע וחצי)

על כל עוף/ בשר רשום מה הכשרות
ולענין המשגיח: היה שם כל השבת והסתובב בלי סוף במטבח.
לא מספיק שרשום הכשרות של העוף/ בשר,
צריך לוודא שבישלו בכלים נפרדים וחתכו את הבשר בסכין נפרדת.

שאלה לגבי ניר עציון
זה גם רבנות מהדרין?
או שיש הכשר מסודר?

שאלה לגבי ניר עציון
זה גם רבנות מהדרין?
או שיש הכשר מסודר?
זה הכשר של הרב נחשוני ותעודה נוספת של הרבנות ניר עציון
התעודה של הרבנות ניר עציון לא בתוקף... הרב נחשוני כן.
נכון לשבת פרשת וישלח.

נערך לאחרונה ב:
יש פה רעיון עם הרב
לא לוקחת אחריות על המידע
ופה יש מידע מהאתר של ניר עציון רשום שהוא מביא או הבד"ץ ירושלים או לנדא

יש פה רעיון עם הרב
לא לוקחת אחריות על המידע
ופה יש מידע מהאתר של ניר עציון רשום שהוא מביא או הבד"ץ ירושלים או לנדא

אפשר לסמוך כל הכשרות ניר עציון?
מה יותר כשר זה או שערי ירושלים?

איך הכשרות של מלון רמדה בירושלים ?
ומה סגנון האורחים ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה