לא הייתי בירמיהו 33 אבל הייתי מנסה אותו כי מגלי צ'אנז לא התלהבתיהאופציות שלנו זה ירמיהו 33 או גלי צאנז, אז מה עדיף?
אפשר לדעת למה לא התלהבת ממנו?.. מאד יעזורלא הייתי בירמיהו 33 אבל הייתי מנסה אותו כי מגלי צ'אנז לא התלהבתי
תכתוב לי- ashira.arc וכו'אפשר לדעת למה לא התלהבת ממנו?.. מאד יעזור
יש גם את גלי תמר מלון שווהמלון חפץ חיים
גלי צאנז
בית האלה
מה עדיף?
לא הייתי אישית.איך האוכל של ירמיהו 33?
תודה עזרת מאד.לא הייתי אישית.
אבל שמעתי מכמה שהיו שם ממש לאחרונה, וממש היו מרוצים.
חלקם אפילו מקטרים בטבעם על כל מה שזז, וכאן לא הפסיקו להלל.
לא היינו בגלי צאנז וציפורי, היינו בכינר לביא וכואיך האוכל של גלי תמר לעומת גלי צאנז ? ציפורי בכפר ?
אשמח לדעת לעומת כינרלא היינו בגלי צאנז וציפורי, היינו בכינר לביא וכו
בגלי תמר אוכל ברמה מעל, טעים מאוד
במשך השבוע לקבוצות בשבתות ליחידיםגלי תמר זה גם פרטיים או רק קבוצות??
שבוע שעבר הייתי שם,איך האוכל של ירמיהו 33?
כמה עולה לשבת?שבוע שעבר הייתי שם,
אוכל ברמה גבוהה,
ומאוד נקי.
זה מה שקורה למי שמכבד את האישה שערי שמיים נפתחים.לכל הספקנים..
מלון פאלאס דווקא יש לו מקום פנוי ביום שרציתי. (1,000)
תודה רבה לכולם!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים