דרוש מידע דחוף ממש- אשמח לשמוע מנסיום אישי איפה עדיף לקנות- בטמו או בעלי אקספרס? ( הן מבחינת בטיחות ומבחינת קבלת החבילה והן מבחינת השרות) תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אם המוצר פגום לכתוב בצאט, הבוט נותן מציע מיד החזר כספי בלי לבקש הוכחות או תמונות (אולי במוצר מאד יקר זה לא כך, אני קיבלתי כך החזרים על כמה מוצרים בינהם מוצר שעלה כ80 ש"ח)
בלת"ק, אני ממליצה לקנות שם ולא באלי
כח קבלת החזר וביצוע החזרה הרבה יותר בקלות! עניין של כמה דקות.
באלי עשו לי בעיות והיה שמלה שקניתי והיה חסר בה חגורה (שהמוכר כתב במפרט שיש) ולא הסכימו לא החזר ולא החזרה. בכלל מעצבן להתעסק איתם. אז אם את קונה משהו מומלץ ויודעת איזה מידה אפשר לקנות באלי אבל אם לא בטמו הכי נוח. יש שירות פצצה

• הוסף לסימניות
ממ
אם המוצר פגום לכתוב בצאט, הבוט נותן מציע מיד החזר כספי בלי לבקש הוכחות או תמונות (אולי במוצר מאד יקר זה לא כך, אני קיבלתי כך החזרים על כמה מוצרים בינהם מוצר שעלה כ80 ש"ח)
ממש תודה עכשיו קיבלתי החזר על פריטים פגומים בלי לצלם ובלי לכתוב תירוצים

• הוסף לסימניות
זה עבד גם על חבילות קודמות וגם כאלה שעבר יותר מ90 יום
1000629371.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנסה. תודה!

• הוסף לסימניות
מי יודעת? התכשיטים מטמו שהם כותבים שהם מכסף - 925, מישהי יודעת אם זה אמיתי? קצת מוזר מצד אחד והמחיר... ומצד שני למרות תרבות השקר הסינית מוזר לשווק לאורך זמן הרבה מוצרים ולכתוב בצורה הכי ברורה שהם מכסף כשהם לא, יש למישהי מידע מנסיון?

• הוסף לסימניות
מי יודעת? התכשיטים מטמו שהם כותבים שהם מכסף - 925, מישהי יודעת אם זה אמיתי? קצת מוזר מצד אחד והמחיר... ומצד שני למרות תרבות השקר הסינית מוזר לשווק לאורך זמן הרבה מוצרים ולכתוב בצורה הכי ברורה שהם מכסף כשהם לא, יש למישהי מידע מנסיון?
בד"כ כשמצויין 925 זה כסף טהור.
כך מנסיון שלי.

• הוסף לסימניות
מנסיוני לא כסף אמיתי. (לא ציפיתי גם)
אשמח לקישור אם בדקת וזה אמיתי

• הוסף לסימניות
זאת הזיה אבל, לא? תכשיטים יפים מכסף טהור במכה שקלים?!
הזמנת מטמו ובדקת שזה כסף אמיתי? איך?
שוב, לרב זה כן היה כסף טהור
ואם קרה והתאכזבתי, פשוט התלוננתי וקיבלתי החזר
אצל טימו אין דאגות בעניינים כאלה.

ניסיתי למצוא קישור מעגיל שרכשתי, אך הוא לא פעיל
מצרפת צילומסך להתרשמות
מדובר בעגיל שצויין עליו שהוא 925, אני חורשת עליו ולא יורד ממני
העגיל לא משחיר צילום מסך 2026-02-23 162137.png

• הוסף לסימניות
גם מנסיוני, מה שעולה יותר מ5 ש"ח וכתוב עליו כסף 925 כמעט תמיד אכן היה (אולי ציפוי באיכות מאוד גבוהה, לא מעניין אותי.)
אפשר גם לבדוק, כסף לא מתמגנט בכלל אז אם מתמגנט זה לא כסף

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע 2 דברים לגבי טימו:
1. איך בוחרים צורת משלוח שמגיעה עד הבית? סטנדרט?
2. אם אני קונה כמה מוצרים שונים ממוכרים שונים בבת אחת, הם מגיעים בחבילה אחת עם השליח, או שעל כל מוצר השליח יבוא אלי לבית, נגיד אם הזמנתי 20 מוצרים מחנויות שונות, השליח יבוא אלי 20 פעם, או רק פעם אחת מרוכזת?
תודה!

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע 2 דברים לגבי טימו:
1. איך בוחרים צורת משלוח שמגיעה עד הבית? סטנדרט?
2. אם אני קונה כמה מוצרים שונים ממוכרים שונים בבת אחת, הם מגיעים בחבילה אחת עם השליח, או שעל כל מוצר השליח יבוא אלי לבית, נגיד אם הזמנתי 20 מוצרים מחנויות שונות, השליח יבוא אלי 20 פעם, או רק פעם אחת מרוכזת?
תודה!
1. כן, סטנדרטי מגיע עד הבית,
2. 20 פעם ודאי שלא, בדרך כלל בפעם אחת, אבל קרה לי ששלחו בפעמיים,

• הוסף לסימניות
שוב, לרב זה כן היה כסף טהור
ואם קרה והתאכזבתי, פשוט התלוננתי וקיבלתי החזר
אצל טימו אין דאגות בעניינים כאלה.

ניסיתי למצוא קישור מעגיל שרכשתי, אך הוא לא פעיל
מצרפת צילומסך להתרשמות
מדובר בעגיל שצויין עליו שהוא 925, אני חורשת עליו ולא יורד ממני
העגיל לא משחיר צפה בקובץ המצורף 2190406
מצרפת לך קישור של העגיל הזו באלי אקספרס https://s.click.aliexpress.com/e/_c3ZH3twT

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה