יש מישהו??אנחנו נמצאים בפארק הפירטים ורוצים לאכול משהו בשרי סוג שווארמה וכו....
בהשגחה טובה כמו הבדץ העדה החרדית. רובין. לנדאו....
איפה ממוקמת המסעדה? איך המחירים שם?סתם למידע אני מעדכנת שבסוף נסענו ל"ביס הזהב",
שווארמה ברמה.... נאהננו חבל על הזמן!!
יש ויצמן באיזור תעשיה (ליד אושר עד)
מסעדת בשרים שווה ומחירים הוגנים
נראה לי גם רבני הקריות
מחירים סבירים מאוד,איפה ממוקמת המסעדה? איך המחירים שם?
מה הכוונה ?למה קריטי?
באשדוד יש בורגרסבארמחפשת שווארמיה טובה באזור אשדוד , בת ים או באזור של חוף ים במרכז.
עם הכשר טוב- מחפוד או בית יוסף
מישהי מכירה ?
ראי את היסטוריית ההודעות של @אתונו של בלעם , תביני שמדובר בהטרלהמה הכוונה ?
לא הבנתי את השאלה
ביס הזהב מקום נהדר לא ניסיתי אבל כן מומלץסתם למידע אני מעדכנת שבסוף נסענו ל"ביס הזהב",
שווארמה ברמה.... נאהננו חבל על הזמן!!
באשדוד יש מבחר בהכשרים אלומחפשת שווארמיה טובה באזור אשדוד , בת ים או באזור של חוף ים במרכז.
עם הכשר טוב- מחפוד או בית יוסף
מישהי מכירה ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים