דחוף-מעוניינת בקניית מצלמת וידאו

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לצלם את עצמי לקורס אינטרנטי - הדרכות בתוך הבית. ורוצה לקנות מצלמת וידאו טובה, אבל אני לא צריכה את כל האפקטים של זום וצילום שטח ותנועה, אלא רק באיכות טובה לצילום ממוקד בבית. האם מישהו יכול לעזור לי בבחירה נכונה במחיר טוב?
מצאתי ביד 2 את המצלמה הבאה:
sony z1uמצלמה מקצועית HD כולל מטען מהיר וחכם+2סוללות +שלט+ עדשת מכפל+עדשה מרחיבה 1500 שח
האם זה תואם למה שאני צריכה? והאם זה מחיר טוב?
או מצאתי גם את vx870 4k
במחיר של 2400, מה ההבדל ומה עדיף?
ואולי בכלל מצלמה חדשה שיש בזאפ:

36528653b.gif

מצלמת וידאו Panasonic HDCSDT750
מותג:panasonic,
תמיכה ב-HD:Full HD,
מדיית הקלטת וידאו:כרטיס זיכרון,
זום אופטי:x‏ 12,
גודל חיישן:אינטש‏ 1/4.1,
רזולוציית וידאו:1920X1080,

אשמח מאד אם מישהו יעזור לי - תודה רבה

• הוסף לסימניות
את ממש לא בכיוון. אם את לא צריכה צילום ברצף יותר מחצי שעה, כל מצלמת סטילס טובה תתן לך תוצאה טובה יותר לצילום וידאו, באותו כסף ואפילו בפחות. את חייבת גם לטפל בנושא הסאונד. אני כרגע לא יכול להאריך, אבל תעשי שיעורי בית.
תבדקי פנסוניק G85 ומקביליו, וכן סוני A6000

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה