- הוסף לסימניות
הבנתי שמסיבות טכניות הם כתבו לי שאצור קשר שבוע הבאלמה הם לא מאשרים?
הבנתי שמסיבות טכניות הם כתבו לי שאצור קשר שבוע הבאלמה הם לא מאשרים?
תבדקו מולםולמי שחזר בחודש אפריל הם כן אישרו כבר???????
תוכל לפרט יותר מה בדיוק הם כתבו לך ?ואגב ב"ל היום כתבו לי שעדיין לא אישרו לאף אחד שחזר ביולי
יש כאלו שאישרו להםולמי שחזר בחודש אפריל הם כן אישרו כבר???????
כן, יש לעדכן בקישור הזהמי שחזר לעבוד לפני ה30/07 ולא עדכן את ביטח לאומי
יש אפשרות לעדכן ולקבל את המענק?
זה מאוד פשוט, בקישור הזהאשמח אם מישהו יוכל לתת כאן הדרכה טכנית לביצוע תהליך הבקשה למענק חזרה לעבודה-
ניסיתי לעשות זאת באתר ביטוח לאומי, לא הבנתי מה הם רוצים, מבקשים עדכון של מעסיקים אך חייבים לציין שם מתי הסתיימה תקופת העסקה-לא הבנתי, הרי הבקשה היא על סמך כך שחזרתי כעת לעבוד.
מישהו שהגיש כבר את הבקשה יוכל להסביר לי שלב אחרי שלב איך לעשות זאת?
המון תודה מראש,
גם אני קיבלתי.קיבלתי היום על חודש יולי
קיבלתי היום על חודש יולי
ביולימתי חזרתם לעבודה?
גם אניביולי
כן, יש לעדכן בקישור הזה
זה מאוד פשוט, בקישור הזה
מזדהים עם ת.ז. ותאריך הנפקה
לאחר מכן עושים הוספת תקופה העסקה (אם זה אצל מעסיק שעבדתם בעבר, אם לא פותחים מעסיק חדש ומזינים מס' תיק ניכויים) ומציינים תאריך חזרה לעבודה, אין צורך לציין תאריך הפסקה עבודה.
ולאחר מכן עושים למטה הבא/שמור ומאשרים את ההצהרות.
אם הוא לא נותן לכם להתקדם בלי להשלים פרטים כמו סיום תקופת העסקה או סיבת עזיבת עבודה כנראה שמהשו בתקופות העבודה הקודמות (לא החזרה לעבודה כעת) לא מעודכן כנדרש ויש לעדכנו.
כמה כסף מקבלים ?קיבלתי היום על חודש יולי
צריך גם לצרף תלוש משכורת,הגשתי בקשה לפני חודש, לא קיבלתי תגובה.. זה ברגיל?
יש מחשבון באתר תלוי כמה ירד מהשכר הקודם לפני האבטלהכמה כסף מקבלים ?
יש חיה כזו מענק חזרה לעבודה ?
רק בפרוג אני שומעת על זה
סביבות חודש זה רגיל בהתחשב בחגים אפילו יותר אולי כדאי באמת לפנות אליהם ולראות אם לא חסר משהוהגשתי בקשה לפני חודש, לא קיבלתי תגובה.. זה ברגיל?
בינתיים ודאי שעוד אפשר למי שחזר עד יוליעד מתי אפשר להגיש?
ואם השכר לא ירד , אינני זכאית ?יש מחשבון באתר תלוי כמה ירד מהשכר הקודם לפני האבטלה
סביבות חודש זה רגיל בהתחשב בחגים אפילו יותר אולי כדאי באמת לפנות אליהם ולראות אם לא חסר משהו
בינתיים ודאי שעוד אפשר למי שחזר עד יולי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים