דרוש מידע דחוף! מעצבת כרגע קולאג' בקנבה - איך אני יודעת אם הגודל הוא טוב?

• הוסף לסימניות
דחוף!!! מעצבת כרגע קולאג' בכנבה - איך אני יודעת אם הגודל הוא טוב ?
אני רוצה להספיק להדפיס תמונה להורים ,
האם זה אפשרי לעצב בכנבה גודל של תמונה?
איך עושים את זה ?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה יוצא עם שוליים לבנים
לא יודעת איך מגדירים אחרת
לכן אני תמיד מדפיסה על הגודל היותר גדול וגוזרת
אשמח גם להתעדכן איך משנים

• הוסף לסימניות
אני הדפסתי כבר כמה פעמים מקנבה
לא יצא עם שולים לבנים
בכל אופן שאת שולחת להדפסה תשאלי אותם
הם יגידו לך

• הוסף לסימניות
כשפותחים קובץ/ עיצוב יש אפשרות להגדיר גודל ואז פשוט תגדירי גודל של תמונה 10/15 או 13/18 או 15/20 וכו
ואז להוריד לJPG או PNG

• הוסף לסימניות
כשפותחים קובץ/ עיצוב יש אפשרות להגדיר גודל ואז פשוט תגדירי גודל של תמונה 10/15 או 13/18 או 15/20 וכו
ואז להוריד לJPG או PNG
למי שאין פרו אין אפשרות לבחור גודל

• הוסף לסימניות
אני הדפסתי כבר כמה פעמים מקנבה
לא יצא עם שולים לבנים
בכל אופן שאת שולחת להדפסה תשאלי אותם
הם יגידו לך
יש לך קנבה רגיל או פרו?

• הוסף לסימניות
למי שאין פרו אין אפשרות לבחור גודל
למי שאין פרו יש אפשרות לבחור מראש כל גודל שרוצים, אין אפשרות לשנות אחר כך את הגודל שזה באמת יש רק לבעלי פרו.
אז פשוט פותחים קובץ חדש עם הגודל הרצוי ומעתיקים אליו את החומר.

• הוסף לסימניות
למי שאין פרו יש אפשרות לבחור מראש כל גודל שרוצים, אין אפשרות לשנות אחר כך את הגודל שזה באמת יש רק לבעלי פרו.
אז פשוט פותחים קובץ חדש עם הגודל הרצוי ומעתיקים אליו את החומר.
יש לך קנבה רגיל או פרו?
באפליקציה אין בעיה לשנות
חשוב מאוד להתאים את הגודל לגודל של ההדפסה כי יכול גם לצאת מצב שהתמונה תחתך בהדפסה וחבל
Screenshot_20240321_080522_Canva.jpg

• הוסף לסימניות
אני רואה עכשיו שגם באתר אפשר
אין לי פרו
1711002478899.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה