כללי דחוף - מפת ארץ ישראל - מאיפה?

• הוסף לסימניות
מפת ארץ ישראל בעברית מאיפה אני משיגה?
גם בתשלום (לא מצאתי בעברית בשאטר גם)
מאיפה אפשר להשיג ? מה שיש בגוגל תמונות זה חוקי? חופשי לשימוש?

• הוסף לסימניות
עוד משהו, גם את מגילת העצמאות, מאיפה אני יכולה להשיג ללא זכויות?
או לקנות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1669771:
מפת ארץ ישראל בעברית מאיפה אני משיגה?
גם בתשלום (לא מצאתי בעברית בשאטר גם)
מאיפה אפשר להשיג ? מה שיש בגוגל תמונות זה חוקי? חופשי לשימוש?

על המפה הזו שילמנו מאות שקלים (בגודל 10*25 ס"מ סה"כ....)

• הוסף לסימניות
אני קניתי פעם דרך מסע אחר
http://www.masa.co.il/מפות/
ופעם אחרת שרטטה לי משהי מפה, לפי הצרכים שלי (מפה וקטורית, ניתנת לשינויים. זה היה מאד נוח) אם תרצי את השם שלה אתן לך. עשתה עבודה מצוינת

• הוסף לסימניות
יש בשאטר מפה ריקה שאפשר למלא לבד.
אם את רוצה אשלח לך

• הוסף לסימניות
ואוו, רק עכשיו אני רואה תגובות..
מה רציני? אין תמונה חינמית או לפחות במחיר נורמלי?
כי הצלחתי למצוא בגוגל, רק לא ראיתי מה עם הזכויות שלה,
וזה ללוח לבית ספר, המעצבת שם אמרה לי שאני יקח מגוגל,
והתעצבנה שאמרתי לה שאני מעדיפה שהיא תשלח לי, (ואז הבעיה מבחינת תמונות היא עליה ולא עלי) בטענה שכל הגרפיקאיות מסתדרות לבד.

ביקי - בקישור ששלחת אני רואה אפשרות לשמור פידיאף באיכות מעולה, אז מאיפה קונים בכלל? לא ראיתי שם משהו על קניה!

• הוסף לסימניות
הסתדרתי, תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי צריכה, ומצאתי באתר של מגזין "מסע אחר". פניתי אליהם בנימוס ושאלתי אם אפשר להשתמש בה עבור פרוייקט לבי"ס, והם אישרו מייד, רק ביקשו שאשים קרדיט בניסוח מסויים, ושאשלח להם תמונה סופית של הפרוייקט. זהו :)

• הוסף לסימניות
אני בדיוק באה לעדכן,
זה בדיוק מה שעשיתי, הם חזרו אלי מהאתר היום בבוקר ואישרו לי להשתמש בהוספה של קרדיט שלהם, ברוך השם!

תודה על העזרה, ובמיוחד לביקי על הקישור..!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה