- הוסף לסימניות
כי מייצרים 50% פחות ממה שייצרו פעםאז איך זה שחסר במלאי? B&H גם לא יודעים לומר בעניין
כי מייצרים 50% פחות ממה שייצרו פעםאז איך זה שחסר במלאי? B&H גם לא יודעים לומר בעניין
מקור?כי מייצרים 50% פחות ממה שייצרו פעם
אני הזמנתי ב B&H
800 דולר+מס
יצא 870 דולר
3100 ש"ח
G7 מארק 3
אשמח להסברהזמנתי לפני חודש
לא היה להם במלאי
כעת שלחו לי את זה לידידים באמריקה-עושים משלוחים חינם שם..
והם יעבירו לי את זה לארץ כשמישהו מהם יגיע.
יש גם אפשרות של משלוח דרך החנות ישירות לארץ , אך זה כרוך במכס בארץ וזה כבר לא משתלם.
הייתי באמריקה זה יותר קלזה בטוח להזמין מחו''ל? מאתרים וכדו?
קצת מפחיד...
יש משהו מומלץ?בטוח?
אכן עדין שילמתי מס.אשמח להסבר
קנית שם ועדיין שילמת מס אפילו שחברים מביאים את זה לארץ?
כפי הבנתי יש לציין שהאחריות היא בחו"ל.אני מוכר כרגע כמה אחרונים הגיע מהחנות B&H במחיר סביר 4350 אחריות קצת פחות משנה מאז שזה יצא מהחנות 0527689216
זה בעברית?אני הזמנתי ב B&H
800 דולר+מס
יצא 870 דולר
3100 ש"ח
G7 מארק 3
אם רוצים לקנות אצלם, צריך להתקשר ולהזמין עם נציג (לכתובת בחו"ל, לא שולחים לישראל)זה בעברית?
אתם יודעים מתי אמור לחזור למלאי?
עכשיו באתר כתוב שזה חסר
תודהאם רוצים לקנות אצלם, צריך להתקשר ולהזמין עם נציג (לכתובת בחו"ל, לא שולחים לישראל)
משאירים אשראי והם גובים רק שהמצלמה מגיעה.
אין אפשרות כרגע להזמנה דרך האתר
מגיע בין שבועיים ל4 שבועות.
והמצלמה בעברית?אם רוצים לקנות אצלם, צריך להתקשר ולהזמין עם נציג (לכתובת בחו"ל, לא שולחים לישראל)
משאירים אשראי והם גובים רק שהמצלמה מגיעה.
אין אפשרות כרגע להזמנה דרך האתר
מגיע בין שבועיים ל4 שבועות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים