מצלמה דחוף!! מצלמה G7 קנון- מומלצת? איפה הכי כדאי לקנות\להזמין??

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
תודה
הם מדברים עברית?
אם יש לי מישהו שטס לשם שבוע הבא זה רלוונטי או שהוא לא יספיק להביא לי?
לא יודעת עדיף שאם את לא שולטת בשפה תבקשי ממישהי שכן יודעת אנגלית.
הם אומרים בין 2 ל4 שבועות, אז יותר מסתבר שלא יהיה עוד שבוע.
והמצלמה בעברית?
לא ראיתי מצלמות משם.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל זה מגיע עם עברית אבל אם זה יגיע ללא עברית אפשר להוסיף עברית ב100₪ בטלפון 0548484652
ניתן להוסיף עברית רק למצלמות שקיים הדגם הזה עם עברית
חשוב לציין בתור מי שמכירה את התוכנה
שלפעמים לא מצליח להחליף לעברית

• הוסף לסימניות
אני שמעתי ממשהי שהזמינה בBNH נראה לי ככה קוראים לזה,
צריך להתקשר בטלפון לא באתר, יש להם נציגים בעברית,
כרגע נראה לי אין להם במלאי אבל את משלמת ומעדכנים אותך כשמגיע, ואז הם שולחם למישהו באמריקה.

אל תחששי על אחריות, יש מתקני מצלמות בארץ שלוקחים קצת כסף על תיקון אם צריך או ששומרים מאד חזק שלא ישבר.....
בהצלחה הא ומרק 2 יותר טוב ממארק 3

• הוסף לסימניות
או שאתם מדברים על תוכנה אחרת. או שאתם סתם משמיצים

• הוסף לסימניות
בתור מי שגם עוסקת בזה אני אומרת את זה.
יתכן ואנחנו מדברים על 2 תוכנות שונות
לי יש את המקורית
שקר גמור!!!!
או שאתם סתם משמיצים
נראה לי שמישהו אחר השמיץ.
חשוב לציין בתור מי שמכירה את התוכנה
שלפעמים לא מצליח להחליף לעברית

כדאי לשמור על שיח מכובד כדי שהאשכול הזה יוכל להמשיך ולהתקיים.

• הוסף לסימניות
אני שמעתי ממשהי שהזמינה בBNH נראה לי ככה קוראים לזה,
צריך להתקשר בטלפון לא באתר, יש להם נציגים בעברית,
כרגע נראה לי אין להם במלאי אבל את משלמת ומעדכנים אותך כשמגיע, ואז הם שולחם למישהו באמריקה.

אל תחששי על אחריות, יש מתקני מצלמות בארץ שלוקחים קצת כסף על תיקון אם צריך או ששומרים מאד חזק שלא ישבר.....
בהצלחה הא ומרק 2 יותר טוב ממארק 3
מרק 2 לא יותר טוב ממארק 3
הבנות מעדיפות מארק 2 יותר ממארק 3 בגלל שאפשר להעביר בוויפיי תמונות ועוד בין מצלמות מה שלא נותן במארק 3
לגבי האחריות אם עושים רישום באתר של קנון אחרי הקניה הרבה פעמים זה נותן אחריות גם בארץ
לא שקנון בארץ מכבד אחריות
כמעט תמיד הם מתנערים מאחריות ודורשים תשלום על התיקון במחיר הרבה יותר יקר מכמעט כל מעבדה בארץ

• הוסף לסימניות
בתור מי שגם עוסקת בזה אני אומרת את זה.
יתכן ואנחנו מדברים על 2 תוכנות שונות
לי יש את המקורית
אם יהיה לכם מקרה שלא תצליחו להוסיף עברית על מצלמה שיש בדגם כזה עברית תביאו את המצלמה ואני יעביר לחבר שלי שיוסיף לזה עברית
לגבי מה שכתבתם המקורי יש כמה גרסאות של המקורי

• הוסף לסימניות
אחותי אמרה לי שבמונטריאול אפשר להשיג ב3400 מרק 3 G7.
ידוע לכם משו על זה?

• הוסף לסימניות
אכן עדין שילמתי מס.
באמריקה זה עובד בצורה שיש מחיר ועליו מוסיפים בערך עוד 8-9% מס בדומה למעמ אצלינו.
אם לדוגמא המחיר הוא 800 אז זה יצא בסוף 870 בדומה לתוספת מעמ אצלינו
אך אצלינו זה כבר מגולם במחיר ואצלם לא.
האמת שלי זו היתה הפתעה כי בחנות אמרו לי שזה עולה 800 וראיתי פתאום בחיוב 870, אבל זה מה שהחברים הסבירו לי, זה כביכול ברור מאליו
אבל עדין המחיר היה שווה.
איך מחייגים אליהם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה