דחוף!!! מתחננת לעזרה!!! מחקתי בטעות לצמיתות בגוגל דרייב

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אם אני לא טועה פניתי דרך פה
(אני רואה שהקישור מביא למקום אחר - בכל אופן נכנסתי דרך קישור ששמו כאן בהודעות הראשונות)
מילאתי את השאלון בהתאם
(שימו לב - יש למלא באנגלית)
נראה לי למחרת כבר הכל היה משוחזר לי (כמובן בהתאם למדיניות השחזור - רק מה שניתן..)
השרות היה מצוין הגדילו את שטח הג'ימייל למשך 14 יום - מספיק זמן בשביל להתכונן מחדש עם כל החומר

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ציטוט מדף הזרה של גוגל-דרייב:
אם אתם משתמשים ב-Google Drive דרך חשבון פרטי (לא חשבון שקיבלתם מהעבודה, ממוסד לימודים או מקבוצה אחרת), נוכל לעזור לכם לשחזר קבצים שנמחקו לאחרונה, לפרק זמן מוגבל, רק אם מתקיים אחד התנאים הבאים:
  • אתם יצרתם את הקובץ.
  • העליתם את הקובץ ל-Google Drive.
  • קיבלתם את הבעלות על הקובץ מאדם אחר.

אם חשבון Google שלכם נמחק, לא בטוח שתוכלו לשחזר את הקבצים.

אם אני לא טועה
אז קבצים שנמחקו לצמיתות ניתן לשחזר עד 20 יום מיום המחיקה

• הוסף לסימניות
בכל מקרה הם עושים את זה בצורה מאד ברורה
שולחים מייל על כל שלב
מתזכרים לרוקן את הדרייב אחרי השחזור שלא יחסם החשבון
ובכל שלב מציעים לפנות לשאלות או לעזרה...

• הוסף לסימניות
@אנחנו מודים לך
הבעיה אצלי היתה שמחקתי קבצים לצמיתות
ואחרי כמה ימים היה לי צורך בהם
במקרה כזה פניתי למרכז התמיכה של גוגל דרייב
(נכנסתי לכל מיני קישורים וחפרתי שם עד שמצאתי את הדרך לכתוב להם
נראה לי שבקישור ששמתי למעלה כתבתי באנגלית "שחזור קבצים שנמחקו לצמיתות" או משהו דומה
בכל מקרה הרעיון היה לכתוב למרכז התמיכה שנמחקו קבצים מהאשפה וצריך אותם בדחיפות)

אחרי שהם רואים את הפניה - הם מתקשרים דרך האימייל (כמו איזה קבצים ניתן לשחזר, מה לעשות ואיך)
פשוט לפעול לפי ההוראות
לי הלך ב"ה די בקלות
הם משחזרים כ--ל מה שניתן
ולכן גם מגדלים את שטח הגימייל למספר ימים כדי שיוכלו למחוק מחדש כל מה שאין צורך בו...

• הוסף לסימניות
@אנחנו מודים לך
הבעיה אצלי היתה שמחקתי קבצים לצמיתות
ואחרי כמה ימים היה לי צורך בהם
במקרה כזה פניתי למרכז התמיכה של גוגל דרייב
(נכנסתי לכל מיני קישורים וחפרתי שם עד שמצאתי את הדרך לכתוב להם
נראה לי שבקישור ששמתי למעלה כתבתי באנגלית "שחזור קבצים שנמחקו לצמיתות" או משהו דומה
בכל מקרה הרעיון היה לכתוב למרכז התמיכה שנמחקו קבצים מהאשפה וצריך אותם בדחיפות)

אחרי שהם רואים את הפניה - הם מתקשרים דרך האימייל (כמו איזה קבצים ניתן לשחזר, מה לעשות ואיך)
פשוט לפעול לפי ההוראות
לי הלך ב"ה די בקלות
הם משחזרים כ--ל מה שניתן
ולכן גם מגדלים את שטח הגימייל למספר ימים כדי שיוכלו למחוק מחדש כל מה שאין צורך בו...
תודה רבה

• הוסף לסימניות
זה היה ממש מזמן...
כתוב פה בהודעות קודם איך עשינו את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה