דרוש מתכון דחוף! מתכון לקורנפלקס עם פיצוחים

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון כזה:
7 כוסות קורנפלקס
100 גר' חמוציות
100 גר' גרעיני דלעת
200 גר' שקדים פרוסים
בסיר:
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
3/4 כוס סירופ מייפל
50 גר' מרגרינה
לשפוך על הקורנפלקס ולאפות 7 דק'.

הכפלתי את כמות הקורנפלקס- 14 כוסות ח"פ
נראה לי לא פרופרציונלי להכפיל גם את כמות הרוטב
1.5 כוסות סוכר ו- 1.5 כוסות מייפל
מה אומרות?
אם אתן לא יודעות, אשמח למתכון חילופי
אני צריכה לעכשיו
תודה

• הוסף לסימניות
בסיר:
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
3/4 כוס סירופ מייפל
50 גר' מרגרינה
לשפוך על הקורנפלקס ולאפות 7 דק'.
לפי המתכון שיש לי:
על כל 9 כוסות קורנפלקס:
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס מייפל
1/4 כוס שמן
25 גר' מרגרינה.
יוצא מעולה +++

תעשי כך ותכפילי פי 1.5...

בהצלחה

עריכה- המתכון היה די דומה לשלך ואני עשיתי שינויים, הורדתי את כמות השמן והמרגרינה כי יצא לי מאוד שומני, מחזיקים ביד וכל היד שמן...

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת כמה זמן אפשר להכין כזה דבר מראש?
זה נשמר טוב במקרר נגיד עד פורים או מתייבש?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה