עזרה בוורד דחוף!!! ניקוד חולם חסר בפונט פרנקריהל

• פותח הנושא 140006
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה
השאלה שלי מיועדת למי שיוכל לספק תשובה מקצועית.
יש לי מחשב ישן שבו מותקן וינדוס 7 ואופיס 2007. ב word הניוקד שבגופן פרנק ריהל -מושלם! ולצורך העניין -חולם חסר בין שתי אותיות מופיע בדיוק במקומו - למעלה בין אות לאות. כעת החלפתי מחשב ומותקן בו וינדוס 10 ואופיס 19 אבל עכשיו הניקוד של החולם החסר יוצא נורא!!! הוא לא בין שתי אותיות למעלה אלא נמצא מעל האות הימנית, ולא במקום שבו הוא צריך להיות - באמצע!!! ניסיתי את הדבר המתבקש - להעתיק את הגופן פרנקריהל שנמצא במחשב הישן למחשב החדש מתוך תקווה שזה ודאי יתפוס - אבל לא!!! הלכתי למחשב שיש בו וורד 16 וגם שם אותה בעיה. למעשה - אני לא מצליחה למצוא בשום מקום את הגופן הזה (פרנק ריהל) אבל עם ניוקד מושלם. מה שאני לא מצליחה להבין הוא איך במחשב הישן זה עובד וכשאנימעבירה את זה למחשב החדש - זה לא עובד?!?!? בקיצור - נואשת לפתרון!!!!
מצ"ב דוגמא איך זה יוצא במחשב החדש.

קבצים מצורפים

• דוגמא.pdf
    KB 16.7 · צפיות: 44
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי הגופן פרנקריל עבר שינויים בין הווינדוסים
לכן לא מומלץ כלל(!) בהתקנת גופנים - להחליף את הקובץ הקיים (אם קיים)
נסו לחזור לפרנקריל שהיה בווינדוס

• הוסף לסימניות
התשובה הזו לא עוזרת. הגופן שהיה מותקן הוא הגופן הלא טוב! אין שום מניעה להתקין גופן חדש. אני מחפשת גופן פרנקריהל שהיום בשנת תשפ"ה מנוקד במאה אחוז!!! מי יכול/ה לעזור????

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע לענות כאן????

• הוסף לסימניות
יש לציין שיש כמה סוגי פרנקרול כך שאם אין צורך באחד מסויים מביניהם אפשר לבדוק דגם פרנקרול אחר.

• הוסף לסימניות
נסו פתרון לשמור את הקובץ בפורמט Word 97-2003 Document
או כמו שהציעו להשתמש בפונטים דומים אחרים. כמו
Guttman Frank
או
Frank Ruehl CLM

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה