דחוף - ניתוק רדיו בסמסונג E3300

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג אם שייך ואיך לנתק אם הרדיו מפלאפון סמסונג E3300?
מדובר כמובן על מכשיר תואם כשר ולא כשר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NIVDFB;1270348:
מדובר כמובן על מכשיר תואם כשר.

חבל :eek::rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NIVDFB;1270348:
מדובר כמובן על מכשיר תואם כשר ולא כשר.

אתם בטוחים שהרדיו עובד אחרי שיש בו סים כשר

• הוסף לסימניות
בגלל שאני ראיתי כבר כמה מכשירים כאלו שמתי שהיה לו סים כשר הוא לא עבד ושהיה בו סים לא כשר אז הוא עבד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כנגן המנגן;1271112:
הרדיו לא קשור כלל לסים.

אני גם התפעלתי אבל זה המציאות מה שהיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;1270850:
בגלל שאני ראיתי כבר כמה מכשירים כאלו שמתי שהיה לו סים כשר הוא לא עבד ושהיה בו סים לא כשר אז הוא עבד

נכתב ע"י WEN;1271237:

צירוף מקרים. נטו.
אנטנת הרדיו לא קשורה לסים. אין כאן מקום לדיון..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוצלח;1270649:

למה חבל?
לי יש E1200 לא כשר ולבעלי E1200 כשר ומכשיר שלו פשוט דפוק! לא שומעים אותו חצי מילה ברצף.... שניינו בגולן שנינו אותו מכשיר והכשר שלו דפוק! שלי בסדר 100% ושמעתי מאוד כמה....
אם הייתי יודעת לפני הקניה...........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;1271237:
נשמע לי מוזר
אני עם אותו מכשיר ועם מספר כשר ולמרות שאני לא משתמש ברדיו בדקתי ויש רדיו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1271292:
נשמע לי מוזר
אני עם אותו מכשיר ועם מספר כשר ולמרות שאני לא משתמש ברדיו בדקתי ויש רדיו.

נו, כבר כתבו לך.. צירוף מקרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה