- הוסף לסימניות
אמרו לי להעביר את האשכול לפורום תוכנה חומרה ורשתות אבל לא יודעת אם יעזור כי משחזר מידע פה והוא אומר שעלי היפרד מהדיסק און קיאה...
קוראים לי!!!
אמרו לי להעביר את האשכול לפורום תוכנה חומרה ורשתות אבל לא יודעת אם יעזור כי משחזר מידע פה והוא אומר שעלי היפרד מהדיסק און קיאה...
קוראים לי!!!
תיקיית תמונות וכמה קבצי מדיה פליירלא מדוייק
איזה מערכת קבצים יש עליו
לא איזה קבצים. איזה מערכת קבצים. (כתוב במאפיינים של הכונן)תיקיית תמונות וכמה קבצי מדיה פלייר
מרשמלו העבירה.הופס...עברנו אוטומטית?
סליחה אבל לא מבינה..לא איזה קבצים. איזה מערכת קבצים.
ניסיתם מעוד מחשב?
אכן גם במחשב השני-הדיסק מוגן מפני כתיבה....
יוווו...לפח???????
ניסיתם מעוד מחשב?
כן, לצערינו, להעביר את האשכול לא מציל את הדיסק....אמרו לי להעביר את האשכול לפורום תוכנה חומרה ורשתות אבל לא יודעת אם יעזור כי משחזר מידע פה והוא אומר שעלי היפרד מהדיסק און קי
זה ממש לא מוזר.אולי פירמוט?
אולי זה סוג של וירוס.. נשמע מוזר
גם לפרמט לא נותן..התכוונתי,
מוזר לי שזו בעיה ידועה.
השאלה אם היודעים ניסו גם לפרמט?
בד"כ הוא לא נותן לא לפרמט ולא להעתיק קבצים לדיסק און קיגם לפרמט לא נותן..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים